Hormonfri med Daysy cyklus computer?

Daysy Cyklus Computer

Naturlig familieplanlægning

Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Vil du gerne gå ’hormonfri’? Og undgå de traditionelle præventionsformer, som p-piller, hormonspiral, p-ring, p-sprøjte, osv.? Hver dag taler vi med et utal af kvinder, der ønsker en løsning på hormonfri familieplanlægning.

Af alle mulige gode, spændende, fantastiske og selvkærlige grunde.

Hormonfri med en cyklus computer

Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Verden over er utrolig mange kvinder bekymrede over alle de hormoner, som deres krop er udsat for, når de ønsker at beskytte sig mod graviditet.

Flere og flere kvinder søger efter alternative metoder til at beskytte sig. For der er jo ingen grund til at udsætte sin krop for syntetiske hormoner, hvis der er andre løsninger.

Og det er der!

F.eks. Daysy Cyklus Computer, der hjælper dig til hormonfri familieplanlægning - endda med samme sikkerhed som p-piller, nemlig 99,4%.

Daysy fortæller dig præcist, hvornår du har ægløsning. Det gør hun via et meget nøjagtigt termometer og en algoritme/intelligens baseret på 5 mio. målinger og 30 års research.

Der er mange fordele for dig - og for naturen - ved at gå hormonfri.

Her får du 7 fordele ved Daysy Cyklus Computer:

1) Hormonfri
Du bliver 100% hormonfri og Daysy har ingen negative bivirkninger - kun positive, fristes vi til at sige...

2) Høj sikkerhed
Daysy har en sikkerhed på 99,4%, der er klinisk dokumenteret.

3) Fri for kunstige hormoner
Du undgår kunstige hormoner, der sætter dine hormoner ud af spil!

Vidste du, at man ikke har ægløsning, når man bruger hormonbaseret prævention?

De færreste tænker over, at når man tilfører hormonerne østrogen og progesteron, som fx ved p-piller, bliver modningen af ægget og selve ægløsningen forhindret. Det skyldes, at de kunstige hormoner hæmmer kroppens egne kønshormoners stimulerende virkning på æggestokkene og deres naturlige hormonproduktion.

Østrogen (ethylenestradiol): Hæmmer det overordnede kønshormon, der medvirker til modning af ægget. Resultat: Ingen ægmodning.

Progesteron (gestagen): Gestagen hæmmer det overordnede kønshormon, der fører til ægløsning. Resultatet: Ingen ægløsning.

4) Undgå et fremmedlegeme i din krop
For det er jo det, en spiral er. Det har ofte flere bivirkninger end vi tænker over. Bl.a. at kroppen kan reagere med at producere leukocytter, fordi den tror, der er en inflammation i kroppen, som skal bekæmpes.

5) Hormoner fra p-piller forurener vores vand!
Det er super alvorligt. Og de færreste ved det. Nemlig at urin fra kvinder på p-piller forurener vores vand (også drikkevandet) med østrogen og ethinylestradiol (kunstigt østrogen-lignende hormon) og gestagen (kunstigt progesteron-lignende hormon). Med Daysy undgår du at bidrage til den utrolig negative effekt på naturen - og på kommende generationer...

6) Kvinde kend din krop
En cyklus computer støtter dig i at lære din cyklus og dens signaler at kende, når kroppen ikke er påvirket af kunstige hormoner. Det er en fantastisk rejse i at lære sig selv bedre at kende og mærke alle processerne i kroppen på en helt ny måde. Og faktisk fortæller din cyklus og din menstruation en masse om dit helbred. Det er meget spændende 🙂

7) Daysy - også hvis du gerne vil være gravid
Og så kan Daysy jo også bruges til det modsatte. Nemlig til at blive gravid med. Det er smart! For den kan jo bruges til at undgå graviditet bagefter.

Har du også lyst til at gå hormonfri, så er Daysy en virkelig god mulighed.

Daysy er en gennemtestet cyklus computer med 5 mio. cyklus-målinger og 30 års research i ryggen - og en sikkerhed 99,4% præcis ligesom p-piller og spiral – bare uden alle bivirkningerne.

Sådan virker Daysy
Daysy måler din temperatur og viser dig - via grønt og rødt lys - hvornår der er behov for anden prævention, fx. kondom eller pessar.

Men hvordan kan hun have SÅ høj sikkerhed, tænker du måske?

Det kan hun, fordi Daysy har en intelligens, der er baseret på en algoritmesammenligner dit cyklus med målinger fra ca. 5 mio. cyklusser og 30 års research. Det er derfor Daysy har en sikkerhed på 99,4%.

Daysy bliver anbefalet af Caroline Fibæk, gynækolog Stine Fürst og Hormonkuren.

I USA er det en kæmpe trend at 'gå hormonfri'. Faktisk har 1 ud af 3 amerikanske kvinder skiftet til hormonfrie metoder.

Nu kan du også træffe valget om at få et liv uden syntetiske hormoner.

Er du en af dem, som er klar til at gå hormonfri?

Bestil Daysy Cyklus Computer her - og husk du får fri fragt og rabat, hvis du er medlem af vores Fordelsklub.   

Green Goddess anbefaler

  • SPLAT BABY - Bio Active Tandpasta Æble Banan 0-3 år Splat tandpasta baby 0-3 år 49.00 Kr.

    44.10 Kr. medlemspris - Bliv medlem

  • Schmidts Deo Stick Bergamotte Schmidts Deodorant 57 g. - flere varianter 129.00 Kr. Fra: 79.00 Kr.
  • Raw Cake 199.00 Kr.

    179.10 Kr. medlemspris - Bliv medlem