Daysy – naturlig og sikker

Daysy Cyklus Computer 2.0

Er Daysy den rigtige løsning for dig?

Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Vi ved godt, at det er svært at vælge, hvordan man vil beskytte sig mod graviditet. Hvad er bedst? Sundest? Mindst skadeligt? Sikrest? Osv osv...

Her kan du læse, hvordan Daysy Cyklus Computer kan hjælpe dig, fordi den viser præcis, hvor din ægløsning ligger.

Over 99% sikker

Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Ikke mange kender en cyklus computer, og det synes vi, er trist. Den har nemlig en række fordele, som traditionelle former for beskyttelse ikke gør. Bl.a. er den 100% naturlig og har samme sikkerhed som p-piller.

Interessen for Daysy er overvældende stor. Og hvis du også er en af de mange, der kan svare 'ja tak' til sikker og naturlig familieplanlægning, så er Daysy Cyklus Computer måske noget for dig. Daysy er til kvinder, der gerne vil benytte naturlig familieplanlægning og have en hverdag uden kunstige hormoner.

Daysy Cyklus Computer, der er let at bruge. Du måler din temperatur hver morgen med Daysy, inden du står op. På den måde ved Daysy indenfor ca. 3 måneder præcis, hvornår du har ægløsning. Temperaturen i kroppen stiger nemlig ca. 0,2-0,5 grad, når du har ægløsning.

Daysy er således baseret på ’temperatur-metoden’. Men den er ikke sikker nok i sig selv. Daysy er også 'intelligent' og indeholder en algoritme/intelligens, som er baseret på 5 million cyklusmålinger fra 1 million kvinder.

Det betyder, at når du måler med Daysy, så sammenligner hun dine målinger med 5 millioner cyklusmålinger fra andre kvinder. På den måde kan Daysy med meget stor sikkerhed forudsige, hvor din ægløsning ligger, og dermed forudsige dine fertile dage – endda med over 99% sikkerhed.

Bag Daysy ligger 30 års research og klinisk dokumentation for hendes sikkerhed. Daysy er udviklet i Tyskland og producenterne har udviklet cyklus computere de seneste 30 år. De er mest kendte for cyklus computeren LadyComp, der så dagens lys i 1989.

Nu er ’generation 2’ ude, nemlig Daysy, der er et fint og feminint redesign og som giver en masse spændende muligheder for at følge dit cyklus og se statistik på din smartphone.

Kliniske studier
Læs kliniske studier om Daysy og sikkerhed her

Over 99% sikker - ligesom p-piller
Daysy har en sikkerhed på over 99% - præcis samme som p-piller.

Det tager Daysy ca. 3 cyklusser at lære dig at kende. Indtil da, vil antallet af gule og røde dage være højere end det antal, som du lander på efter ca. 3-4 måneder, nemlig 9-11 røde dage.

Din fertilitetsstatus vises enten som;
Grønt lys = du er ikke frugtbar og kan dyrke sex uden prævention (ca. 20-22 dage om måneden)
Rødt lys = du er frugtbar og skal ikke dyrke sex eller bruge prævention (ca. 8-10 dage pr måned)
Gult lys = Daysy er i gang med at lære dit cyklus at kende.

Hvordan kan Daysy være så sikker?
Daysy beregner din frugtbarhed med en nøjagtighed på 99,4% fra dag 1, såfremt din cykluslængde ligger mellem 19 og 42 dage. De første 3 måneder vil du opleve mange røde og gule dage, fordi Daysy bruger nogle måneder på at lære dit cyklus at kende.

Daysy tager højde for alle de risikomomenter, der er for at blive gravid. Ellers kunne Daysy aldrig opnå en sikkerhed på over 99%. Fx tager Daysy naturligvis højde for at sædceller kan leve i skeden i ca. 5 dage. Hun sikrer også mod, at din ægløsning kan komme en dag tidligere end sidste måned.

”Hvordan gør hun det”, tænker du måske…

Det gør hun på den måde, at hun tager dine tidligere seneste ægløsninger og bruger den ægløsning, der kom tidligst, som udgangspunktet for beregning af fremtidige ægløsninger og dermed at dine fertile dage.

Kan jeg ikke bare bruge en billig app og evt. et termometer?
Det korte svar er nej, ikke hvis du vil have en høj sikkerhed. Der er nemlig for mange faktorer, som gør det alt for usikkert at bruge som familieplanlægning – og usikkerheden er allerstørste, hvis du slet ikke måler din temperatur, men blot registrerer menstruationer  i app’en. Det er en meget meget usikker metode. Men selv hvis du bruger et eksternt termometer og måler din morgentemperatur, er der stadig stor usikkerhed forbundet med metoden, fordi de termometre, som man kan få ikke er tilpasset app’en og ikke måler med samme præcision, som Daysys termometer gør. Daysy’s termometer er udviklet af NASA og måler med 2 decimaler.

Dernæst er der usikkerhed i forbindelse med registreringen af dine målinger i app’sene, fordi du selv aflæser termometeret og registrerer målingerne manuelt. Det udgør alt sammen risici for at app’en ikke får de korrekte data. Dernæst er app’sene ikke intelligente og baserede på en algoritme, der er så omfangsrige, som Daysy.

Og sidst men bestemt ikke mindst, er app’sene ikke godkendt hvad pålideligheden og sikkerheden angår (Pearl-Index, hedder den standard man bruger). Mange af app’sene skriver at de har Pearl Index, selv om de ikke har. Det er meget uheldig og misvisende markedsføring.

Derfor kan vi på ingen måde anbefale denne metode til familieplanlægning.

Helt overordnet er Daysy til:

 • Kvinder, der søger en pålidelig, nem at bruge og helt naturlig metode til familieplanlægning.
 • Kvinder, der planlægger en graviditet og derfor gerne vil vide præcis, hvor deres ægløsning ligger.
 • Kvinder, der ikke vil være hormonelt påvirket af kunstige hormoner, som sætter deres egen hormonproduktion i stå.
 • Kvinder, der ønsker naturlig familieplanlægning, 100% uden bivirkninger
 • Kvinder, der gerne vil lære deres krop meget bedre at kende
 • Kvinder mellem 20 og 45 år
 • Optimal for kvinder med cyklusser, der er mellem 19 og 40 dage. Altså kvinder med nogenlunde regelmæssig cyklus (hvis man ikke har det, må man forvente mange røde og gule dage).

  Hvis du til gengæld gerne vil være gravid…
  Og så viser Daysy også, hvornår du skal dyrke sex, hvis du gerne vil være gravid, nemlig på de røde dage, hvor du er mest frugtbar. Du kan overføre data fra Daysy til app’en Daysy View. Det giver et fantastisk overblik over dit cyklus og andet statistik. Man kan godt bruge Daysy uden app’en, men vi anbefaler varmt, at man henter app’en.

Daysy bliver anbefalet af Caroline Fibæk, gynækolog Stine Fürst, Hormonkuren, holistiske læger.

I USA er det en kæmpe trend at 'gå hormonfri'. Faktisk har 1 ud af 3 amerikanske kvinder skiftet til naturlig familieplanlægning.

Nu kan du også træffe valget om at få et liv uden syntetiske hormoner.

Bestil Daysy Cyklus Computer her - og husk du får fri fragt og rabat, hvis du er medlem af vores Fordelsklub.   

Green Goddess anbefaler

 • Nyd dig sund 199.00 Kr.

  179.10 Kr. medlemspris - Bliv medlem

 • Naturativ Body Washing Gel, øko, 250 ml. - Revitalising Naturativ Body Washing Gel, øko, 250 ml. - flere varianter 99.00 Kr.

  89.10 Kr. medlemspris - Bliv medlem

 • Bambus ion hårbørste combo 179.00 Kr.

  161.10 Kr. medlemspris - Bliv medlem