Grønne Retter

Et sandt slaraffenland af grønne lækkerier med et væld af rødder, kål, kikærter og andre sunde ingredienser. Her finder du masser af inspiration til tilbehør og kødfrie dage. Din krop vil elske dig for det!

Blomkålsdeller

Læs mere

Omelet med svampe

Læs mere

Spicy blomkål

Læs mere

Kål-vafler med sød kartoffel creme

Læs mere

Kikærte-pandekager

Læs mere

Skvalderkålspesto

Læs mere

Rødbedebøffer

Læs mere

Kålskåle

Læs mere

Regnbue hummus

Læs mere

Oste-vafler med soltørrede tomater

Læs mere

Quinoa Super Stjerne

Læs mere

Proteinrige madvafler

Læs mere

Sommerspinat med jordbær

Læs mere

Grillet grønt til salat med feta

Læs mere

One Pot Pasta

Læs mere

Side 1 af 41234

Green Goddess’ grønne opskrifter er et sandt slaraffenland sprængfyldt med farvestrålende vegetaropskrifter – nemlig grønne lækkerier med et væld af rødder, kål, kikærter og andre sunde ingredienser. Her finder du masser af inspiration til tilbehør og kødfrie dage. Din krop vil elske dig for det! Her finder du nemlig lækre grønne retter, der ikke blot tilfredsstiller dine smagsløg – de booster også din sundhed og din energi.

Passionerede omkring grønne retter

Det grønne køkken er en kæmpe passion for os, og vi laver løbende nye spændende grønne opskrifter, der er en fryd både for smagsløgene og for øjet.

De vegetariske opskrifter hjælper dig til at skrue op for de grønne retter i dit eget køkken. Og mad uden kød behøver bestemt ikke at være kedelig – her har vi lavet en række lækre grønne retter til kødfrie dage eller som tilbehør til kød og kødretter. Alt sammen opskrifter, der hjælper til at skrue op for det grønne og sunde i hverdagen. Opskrifterne repræsenterer i høj grad den mad, vi selv spiser både til hverdag og til fest – nemlig grøn mad, der er lavet af sunde og rene råvarer, hvor det grønne altid har en plads i centrum af måltidet.

Rawfood - levende klimavenlig mad

Mange af opskrifterne er på raw food, da vi er overbevist om, at alle med fordel kan skrue kraftigt op for rå grøntsager i deres kost. Levende mad til levende kroppe.

Så find inspiration til sunde grønne retter, der ikke kun forkæler dine smagsløg. De er også både etiske og klimavenlige. God appetit!

De grønne opskrifter indeholder hverken sukker, gluten, mælkeprodukter, tilsætningsstoffer eller animalske produkter. De er 100 % plantebaserede, naturlige og sprængfyldte med smag og næring.