Tilbud

Daysy Cyklus Computer 1.0

2,498.00 Kr. 1,898.00 Kr.

På lager

SE HER! Ny version af Daysy kommer snart!
Nemlig Daysy 2.0 med Bluetooth. Lanceres primo april til kampagnepris!

Få muligheden for at bestille Daysy til PRE RELEASE PRIS, nemlig 2.298 kr. (normalt 2.598,-) og få en skøn GOODIEBAG til 0 kr. (værdi over 1.000 kr.)

Det kræver blot, at du tilmelder dig interesselisten her

OBS! I begrænset periode og antal.

Derfor sælges Daysy version 1.0 til nedsat pris så længe lager haves.

Vil du gerne undgå p-piller, spiral og andet hormonbaseret prævention?
Eller er du på udkig efter en metode til naturlig familieplanlægning?

Daysy er en cyklus computer med over 99% sikkerhed og er 100% uden hormoner.

Anbefales af Caroline Fibæk og Hormonkuren, gynækolog Stine Fürst og af flere holistiske læger.

Daysy er en intelligent cyklus computer, som viser dig præcis, hvornår du har ægløsning, og dermed hvornår du er fertil/frugtbar. Som bonus får du et stort og værdifuldt indblik i din cyklus.

Daysy er klinisk dokumenteret og certificeret medicinsk udstyr.

Daysy bruger temperatur-metoden og har en meget præcis temperaturindikator udviklet af NASA, der måler meget præcist. Og så er Daysy intelligent. Fordi: Alle de informationer, som produktet gemmer om dig og din cyklus via dine målinger, spejles op mod målinger fra ca 5 mio. andre kvindecyklusser. Det er derfor Daysy har så høj en sikkerhed.

Produktet fortæller dig, hvornår der er behov for prævention som f.eks. kondom  eller pessar for at undgå graviditet. Daysy beskytter ikke mod kønssygdomme, så husk at bruge kondom.

Daysy er enkel at bruge og anvender samme data/ algoritme, som Ladycomp og Pearly (søsterselskab) dvs. data er baseret på 5 millioner cyklusser og 30 års research.

Sådan virker Daysy
Daysy er programmeret med en kompleks algoritme, som evaluerer din cyklus ved at måle din morgen temperatur (under tungen) med et avanceret termometer (nøjagtighed på 1/100 grader). Det tager mellem 30 og 60 sekunder. Cyklus computeren er enkelt at aflæse; rødt lys = du er frugtbar, grønt lys = du er ikke frugtbar de næste 24 timer.  Daysy skelner mellem fertile og intertile dage med en nøjagtighed på mere end 99%. Mens Daysy lærer din cyklus at kende – det tager ca. 3 måneder – vil du opleve mange gule dage, hvilket betyder, at du oftere skal brugen anden form for prævention. Antallet af gule og røde dage bliver færre, når computeren kender din cyklus.

Hvem kan bruge Daysy
Daysy Cyklus Computer er for alle, der ønsker:
at vide præcis, hvornår deres ægløsning er, så de lettere kan blive gravide
få stor indsigt i deres cyklus og dermed blive klogere på deres krop og eventuelle symptomer på ubalancer.

Daysy er optimal, når man har en cyklus mellem 19 og 40 dage; er den kortere eller længere (fx pga perimenupause, PCO etc.) eller uregelmæssig, så kontakt os for vejledning ift. om dette produkt er et match til dig.

Sådan bruger du Daysy
Hver morgen inden du står op, tager du som det første din temperatur med Daysy. Det tager ca. 30-60 sek. Temperaturen behøver du ikke tage præcis samme tid hver da, men kræver 3-4 timers uafbrudt søvn forud for måling og minimum 18 timer mellem hver temperatur måling. Når du har menstruation vil Daysy bede dig bekræfte det via tryk på en knap.

Overblik med Daysy’s gratis app ‘DaysyView’
Kombiner Daysy med app’en DaysyView (downloades gratis fra Google Play eller App Store) og oplev at cyklus computeren bliver endnu smartere og praktisk at bruge. Data fra produktet synkroniseres let med din smartphone via et lille kabel.
Bemærk: DaysyView kræver en Android OS version 5.0 eller højere og et jackstik udgang.

App’en har disse funktioner:

Kalenderoverblik med fertile og ikke fertile dage (incl. ægløsning og menstruation)
Preview funktion (ift. planlægning af intime stunder med din partner)
Temperaturkurve med % fordeling på gule, rød og grønne dage
Du kan dele din cycklus info med din partner
Statistik
FAQ: altså ofte stillede spørgsmål
Ask an expert
Husk-at-tage-temperatur alarm

DaysyView opgraderes i 2019 med nye smarte funktioner (se video under “læs mere”).

1 ud af 3 amerikanske kvinder har skiftet til metoder uden hormoner til familieplanlægning. Nu kan du også få et liv uden syntetiske hormoner.

Indhold: Daysy Cyklus Computer (inkl. batteri), tilslutningskabel til smartphone og brugsvejledning (obs: mobiltlf på billedet medfølger ikke) + dansk pdf (link i ordrebekræftelse) med vigtig info + ofte stillede spørgsmål.

Under læs mere herunder

Læs mere


Sådan kommer du igang med Daysy
Daysy kommer i en æske med en meget intuitiv og nem vejledning: se video .

Sådan bruger du Daysy
Første gang du skal bruge Daysy; se video og læs med her:
Det er vigtigt at du har sovet 3-4 timer sammenhængende før måling og at du gør det som det første, inden du står ud af sengen. Så har du fx en en lille baby, som gør at du sjældent får 3-4 timer sammenhængende søvn, så vent til baby er lidt større (du kan tidligst starte 6 uger efter fødslen)
Tryk på knappen i midten af Daysy og du vil se din fertile status. Derefter trykker du igen og et blåt lys vil cirkulere i ringen. Derefter tager du beskyttelseskappen på termometret af og måler din temperatur under tungen (vigtigt: hold Daysy stille) og luk munden. Efter ca. 30-60 sekunder laver Daysy to bip. Du kan nu se din fertile status. Hvis det violette lys blinker, så er det fordi Daysy beregner at din menstruation snart starter. Hvis du har menstruation, hold da knappen nede til det violette lys bliver ved at lyse og du hører et bip. Menstruation skal registreres hver dag, mens du har det (kan også gøre senere på dagen). Hvis ikke du har menstruation, så gør du ikke noget. Blinker det røde lys, betyder det ægløsning. Data kan når som helst synkroniseres med appen Daysy View. Læs mere her

Support
Har du spørgsmål ift. brugen af Daysy, så er du velkommen til at kontakte os på Green Goddess på mail: hej@greengoddess.dk eller tlf. 5388 9975. Via Daysy View app'en er der også en FAQ (ofte stillede spørgsmål) samt mulighed for "ask en expert" (engelsktalende team). Kom også gerne med i  den danske Facebook gruppeFacebook gruppe: Daysy Cyklus Computer - DK  hvor du kan få sparring fra andre Daysy brugere – og selvfølgelig fra os. På vores særlige Daysy side på Instagram ligger der masser af info i news feed + i vores story highlights. Se mere her  

Ofte stillede spørgsmål om Daysy
Via Daysy View app'en er der en FAQ dvs. ofte stillede spørgsmål, hvor du vil kunne få svar på de mest almindelige / oftest stillede spørgsmål om Daysy. Du kan også  tilgå FAQ her 

Pas på ikke at tabe Daysy & læg hende ikke oven på mobil telefonen
Pas godt på din Daysy. Hun er et stykke delikat elektronik og termometret kan knække om du taber hende. Pas særligt godt på hende, når du rejser. En særlig Daysy beskyttelsesbox er under udvikling. Opbevar ikke Daysy direkte ovenpå din mobiltelefon, men gerne ved siden af.

Garanti
Der gives 24 måneders garanti. Se vores handelsbetingelser for yderligere info.

Kliniske studier
Læs om Daysy og sikkerhed her  og her  i Reproductive Health Journal.

Quick start video guide:

Sådan bruger du Daysy:

Menstruation og Daysy:

Sådan virker Daysy's app DaysyView: (OBS bliver løbende opdateret)

Her finder du flere video tutorials ift. brug af Daysy