Bliv medlem i vores klub

Fra: 149.00 Kr. / måned

Clear
Want a discount? Become a member!

VÆLG MEDLEMSSKAB:
149 kr. per måned
379 kr. for 3 måneder (126 kr. pr måned)
594 kr. for 6 måneder (99 kr. per måned)

Masse fordele – bl.a. rabat i vores webshop

Vil du gerne holdes til ilden med din sunde livsstil? Og opbygge og bevare sunde vaner på en nærende og nydelsesfuld måde? Så kom med i vores klub – sammen med en masse andre grønne gudinder.

Hvad får du i Green Goddess Club?

Nyt inspirerende tema

December: Anti-stress og glad mave
– lær at give dig selv zoneterapi og akupessur med Katrine Birk

December er ofte en udfordring for vores stress-niveau i kroppen og for vores fordøjelse, fordi vi ofte spiser anderledes – og større mængder.

Derfor har skønne Katrine Birk lavet et video-kursus til dig, hvor du lærer effektive zoneterapi og akupressur-punkter mod stress og vrøvl med maven.

I kurset guider Katrine Birk dig gennem en masse beroligende punkter/zoner, som kan hjælpe din krop, dit nervesystem og dit sind med at få ro på. Du kan derfor opleve at stresse mindre, sove bedre, få større mentalt overskud og opleve at din krop fungerer bedre, fordi den får den ro der skal til, for at skabe balance.

Derudover lærer du også zoner og punkter, som kan hjælpe din mave til at få mere balance. Især op til juletiden, hvor vi kan have tendens til at overspise, eller spise mad maven ikke er vandt til. Ved hjælp af disse tryk, kan du opleve at lindre forstoppelse, diarré, oppustethed og andre mavegener.

Temaet består af videoguides, hvor Katrine viser punkterne og zonerne, samt tilhørende PDF’er med billeder af punkterne, som du kan printe ud, så det er let for dig, at gense punkterne ♥

✔ BONUS! November: CyklusSundhed – spændende webinar med Caroline Fibæk og gynækolog Stine Fürst

✔ RABAT: fast 10% rabat på alle ikke nedsatte varer i Green Goddess webshoppen  .

BONUS MATERIALE
Hormonyoga  30 minutter
Green Goddess Visualiseringen  22 min.

Abonnementet auto-fornyes ved abonnements-udløb.

Medlemsskabet er IKKE bindende. Du kan nemlig melde dig ud igen med et museklik – eller ved at give os et kald.

Læs mere

Tidligere temaer: BækkenbundsYoga, CyklusSundhed, Food Prepping, BreathWork, Raw Food, Hormonyoga, Faceyoga, Fermentering, skyggerkursus etc etc.

Hvor finder jeg club'en og hvordan får jeg adgang?

Club'en finder du lige her på GreenGoddess.dk via MEDLEMSCLUB  i hovedmenuen. Så snart du har bestil et medlemsskab herunder har du adgang.

Har du ikke en kundeprofil, vil du modtage mail med login-oplysninger.