Tak for tilliden
– vi vil gøre alt vi kan for at leve op til den.

Sandheden er, at det er en fornøjelse at få lov til at formidle det, vi selv brænder for.

Vores intention med Green Goddess er at inspirere alle til se på sund kost og sunde vaner på en ny måde. Nemlig med nydelse og næring. Ikke askese og skrappe kure.

Vores filosofi er, at mad skal være uimodståelig lækkert, næringsrigt og i videst muligt omfang uberørt af raffineret sukker, gluten, mælkeprodukter og konserveringsmidler. Vores ambition er ganske enkelt at gøre sund og naturlig mad mere indbydende og velsmagende.

Her på GreenGoddess.dk finder du en masse lækre opskrifter, guides, tips og tricks til grøn, sund og bæredygtig livsstil.
Du kan også besøge vores webshop, som er fyldt med lækkerier til gudinder. Alt sammen særligt udvalgte produkter, som vi selv har gennemtestet, og som vi selv bruger.

Besøg webshoppen her

Fri fragt og rabat i vores Fordelsklub
Kom med i vores fordelsklub. Se her, hvilke rabatter, bonusser osv. du kan få

OM OS

cc_kvadrat1
Caroline Fibæk (tv.)
Caroline Fibæk er naturopath i biologisk medicin med speciale i kvindesygdomme, som f.eks, PMS, fertilitets-problemer m.m. Hun driver klinisk praksis, holder foredrag og workshops og skriver om rawfood og sundhed i flere blade og magasiner. Til daglig rådgiver Caroline mennesker med sygdomme og ubalancer i kroppen, for at de kan genvinde deres naturlige sundhed og balance. Caroline har med stor succes skabt Hormonkuren og er også kvinden bag Hormonterapeut uddannelsen. Læs mere om det her
Derudover er Caroline forfatter til en række bestsellerbøger. Se dem her

Carolina Cia Bruun (th.)
Carolina Cia har en kæmpe passion for sundhed – herunder selvfølgelig mad, der nærer krop og sjæl. Hun er vegetarmads-passionista og har speciale i grøn mad, friskpresset juice og smoothies. Hun er kostvejleder og har taget en lang række kurser indenfor sundhed. Carolina Cia er medforfatter til bogen Go Green.  Se bogen her