Wraps

Fantastiske til nemt mellemmåltid Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Disse wraps blev opfundet i den helt spæde opstart af 42Raw, da vi udviklede alle vores ideer og visioner. De viste sig at være lidt for tidskrævende at lave i en restaurant, men de smager simpelthen fantastisk. Og de er gode at have ved hånden til et hurtigt og nemt måltid.

Ca. 10 wraps

Det skal du bruge
Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

UDSTYR dehydrator, foodprocessor, kaffekværn

5 courgetter eller hvid aubergine
3 dl gyldne hørfrø
5 tomater
5 dl pære, hakket
½ tsk paprika
1 tsk salt
1 dl pinjekerner
2 dl vand

Sådan gør du

Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Skræl courgetterne.

Kværn hørfrøene i kaffekværn eller i din foodprocessor.

Blend alle ingredienser i en foodprocessor.

Smør dejen ud i ½ cm tykkelse på ParaFlexx-ark.

Tør i en dehydrator i 6-8 timer.

Dejen kan også tørres i en almindelig ovn ved laveste temperatur med ovnlågen på klem.

Når dine wraps er færdige, kan de klippes i kvadrater på ca 10x10 cm.

Opbevares et tørt sted i en lukket beholder op til 14 dage.

Opskriften er fra 42Raw
Fotograf: Kristian Holm