Trifli med bær og kokoscreme

Favorit blandt store og små
Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

En lækker dessert - og så er den fyldt med næring.

4 personer

Det skal du bruge
Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

2 dl blåbær
2 dl hindbær
10 ananaskirsebær (physalis)
1 dl kokoschips eller kokosmel
2 tsk honning eller kokospalmesirup
1 tsk vaniljepulver
Ca 60 gram chokolade
1 dåse økologisk kokosmælk, kold
Evt. lidt ristede hakkede mandler

Sådan gør du

Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Bland bærerne. Fordel halvdelen har bærerne i de 4 glas.
Drys kokoschips over bærerne.
Åben kokosmælken. Brug den fede creme, som samler sig i toppen af dåsen. Hæld det tynde vand forsigtig fra, så vand og creme ikke blandes.
Rør den fede kokoscreme med sukrin og vaniljepulver.
Fordel halvdelen af kokos-vanilje cremen på bær og kokoschips.
Top med de resterende bær og fordel den sidste kokos-vanilje creme på desserterne.

Hak til sidst chokoladen - og evt lidt ristede hakkede mandler - og drys på hver dessert.