Tang wraps

Rawfood, når det er bedst!

Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Disse wraps er super lækre og lette at lave. Og så kan du sagtens lave dem med fx- laks, rejer eller anden fisk.

Til 5 ruller (ca. 3 - 4 personer)

Det skal du bruge
Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

1 lille portion karrycreme
5 plader noritang – fås i dit supermarked
lidt fyld efter eget valg (her avokado, rød peber, agurk, rødbedespirer, salat blade)
coco aminos eller tamari til servering

Karry creme
5 dl solsikkekerner
5 spsk olivenolie
½ dl tamari sauce
½ dl vand
8 spsk citronsaft
5 tsk indisk karry
½ - 1 tsk røget paprika
2 tsk hvidløgspulver
½ tsk knust spidskommen

Sådan gør duSkærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Creme:
Solsikkekerner blendes i foodprocessor til mel. De øvrige ingredienser blendes med i foodprocessoren til en ensartet masse. Cremen er velegnet til sushi  eller som dip og som pålæg på brød, vafler osv.

Cremen smøres på tangpladen, så der er 2-3 cm, hvor der ikke er creme på. Grøntsager skæres i tynde stænger, som lægges på midten af den påsmurte creme. Tangpladen med fyldet rulles nu forsigtigt, og lukkes ved at komme lidt vand på den del, hvor der ikke er creme på. Det gør at tangen suger sig bedre fast og rullen ikke åbner sig. Rullerne stilles i køleskab ca. 30 min., hvorefter de forsigtigt skæres med en skarp kniv og serveres.

Opskrift af Ida Kirk fra RawLivsstil.dk