Raw Naked Food

Raw naked food – vi er vilde med det! Rå, næringsfyldt og plantebaseret mad, er kærlig mad. Kærlighed i form af den ypperste næring til kroppen, men også kærlig mad, som skåner jorden og dens ressourcer. Det giver på alle måder en god følelse.

Chokolade chiagrød

Læs mere

Sommerspinat med jordbær

Læs mere

Blomkåls-ris

Læs mere

Proteinrig mandelmilkshake

Læs mere

Chiagrød med kiwi

Læs mere

Raw Pasta Carbonara

Læs mere

Raw koldskål

Læs mere

Fyldte champignon med pesto

Læs mere

Raw Cream Cheese

Læs mere

Ramsløgspesto med brændenælde

Læs mere

Blåbær chiagrød

Læs mere

Raw rødkålssalat

Læs mere

Protein bomber

Læs mere

Vilde ris med karry

Læs mere

Facon

Læs mere

Side 1 af 212

Raw food er en moderne fortolkning af plantebaseret mad. Hos Green Goddess er vores filosofi, at mad skal serveres i sin mest naturlige tilstand. Uberørt af raffineret sukker, mælkeprodukter og konserveringsmidler. Vores ambition er ganske enkelt at gøre sund og naturlig mad mere indbydende og velsmagende.

Hvorfor rawfood og plantebaseret kost?

Raw food handler om at søge tilbage til rødderne. Teorien er, at for at få en levende krop, må du fylde den med levende mad. Raw food og plantebaseret mad er sund, lækker, velsmagende, energigivende mad – her handler det om, hvad du spiser, og ikke om, hvad du skal undgå.

Rawfood er fyldt med næring

Raw food er mad, hvor indholdet af enzymer, vitaminer og andre næringsstoffer er optimalt, da de ikke er blevet nedbrudt ved opvarmning eller anden forarbejdning. Den uforarbejdede mad spises rå eller opvarmes til højst 42 grader. Derfor bevarer maden sin optimale næringsværdi. Raw food er frisk frugt og grøntsager, bladgrønt og urter, frø, nødder, spirer, kerner, bønner, alger, tang, vegetabilske olier, honning, urter og superfoods, altså bestemte råvarer med et ekseptionnelt højt indhold af næringsstoffer. Raw food er en fantastisk måde at tilføre kroppen vitaminer, mineraler, gode enzymer, antioxidanter, essentielle fedtstoffer og ikke mindst vand.

Når du begynder at bruge flere friske og uforarbejdede råvarer i din daglige kost, vil du hurtigt opleve, at du kommer til at føle dig bedre tilpas. Du får smukkere hud, klarere øjne og stærkere negle og hår. Du taber overflødige kilo og får en bedre muskeltonus. Du får energi og fokus, og kroppen kommer hurtigere i balance. Du vil opleve, at du arbejder mere koncentreret, sover bedre om natten, og at hukommelsen fungerer bedre. Kort sagt: At du får mere glæde, overskud og balance i hverdagen. Hverken kosttilskud eller færdigvarer kan sammenlignes med livskraften i frisk rå frugt og grønt.

Her har vi kombineret de rå retter med udvalgte opvarmede plantebaserede råvarer, for at alle kan være med. Vores filosofi er, at sund mad både skal være lækkert og spiseligt for alle.

Green Goddess opskrifter på rawfood

Opskrifterne på raw food indeholder hverken sukker, gluten, mælkeprodukter, tilsætningsstoffer eller animalske produkter. De er 100 % plantebaserede, naturlige og sprængfyldte med smag og næring.