Rawcakes

Uimodståelige rå lækkerier, som alle elsker. De er fyldte med sunde fedtsyrer, hurtige at lave, nemme at opbevare og altid et hit. Eneste ulempe er, at de er dybt vanedannende :-)

Hasselnødde-drømme med dadelkaramel

Læs mere

Hjerneguf kugler

Læs mere

Snickers Kage

Læs mere

Cacaofudge

Læs mere

Romkugler

Læs mere

Kinky Pinky

Læs mere

Gudindekugler

Læs mere

Proteinrige rawkugler

Læs mere

Matcha Bliss Balls

Læs mere

Salted Caramel Raw Balls

Læs mere

Sunde Påske Chokolader

Læs mere

Rå lagkage

Læs mere

Intens Chokoladekage

Læs mere

Gudinde chokolade

Læs mere

Chocolate Chews

Læs mere

Side 1 af 3123

Alle raw cakes fra Green Goddess indeholder hverken sukker, gluten, mælkeprodukter, tilsætningsstoffer eller animalsk fedt. De er 100% veganske, uopvarmede, naturlige og sprængfyldte med smag og næring. Disse desserter beviser, at du hverken behøver ofre smag eller stil for at være sund!

Og du behøver selvfølgelig ikke være 'rawfooder'. Kagerne i denne bog er perfekte til hverdag og fest – alt fra børnefødselsdage, i børnehaver med sukkerforbud, til folk med allergi eller diabetes – og selvfølgelig alle os, der bare godt kan lide kage, men ikke vil slække på vores krav til kvalitet og sundhed.

Langt de fleste af kagerne kan laves med helt almindeligt køkkenudstyr, men du vil sandsynligvis støde på en del ingredienser, som ikke er helt almindelige i det danske køkken.

Raw food kagerne er alle lavet ud fra raw food-pricipperne. Vi håber, du vil nyde rawfood kagerne.

Opskrifter på rawcakes

En del af vores opskrifter på raw cakes indeholder ingredienser, som kan virke anderledes og eksotiske i forhold til almindelige kageopskrifter. Nogle af dem bruger jeg som erstatning for traditionelle ’kageingredienser’, f.eks. naturlige sødemidler som birkesød i stedet for sukker, rå kakao i stedet for ristet kakao, og kokosolie i stedet for smør. Andre bruger jeg for at give mere farve eller en eksotisk smag, og andre igen for at øge næringsindholdet. Mange af ingredienserne kan næsten anses for kosttilskud.

Rawcakes og super foods

Superfoods er – som navnet indikerer – fødevarer med nærmest overnaturlige egenskaber. De indeholder utroligt mange næringsstoffer, ikke mindst antioxidanter og andre plantekemikalier. Husk også vores helt egne danske superfoods, de friske bær og frugter.

Dette skal du bruge til raw cakes

Du skal bruge en fryser og/eller et køleskab for at kunne køle kagerne ned, så de sætter sig, og kageformene kan fjernes. Dette er specielt vigtigt for cremekagerne i det første afsnit.
Det er altid en god ide at sætte nødder og kerner i blød inden brug. Det gør dem lettere at fordøje, og samtidig frigives næringsstofferne og spiringsprocessen vækkes til live.

Cashewnødder kan være hårde for fordøjelsen. I alle opskrifter, hvor der anvendes cashewnødder, kan de erstattes med macadamianødder. Naturlige ingredienser kan variere meget i væskeindhold og sødme. Sørg derfor altid for at smage på desserterne undervejs, så du sikrer dig det lækrest mulige udfald.