Raw rødkålssalat

Sprød og sund

Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Hvis du “ælter” det revne rødkål godt i lagen og lader den trække i min. 2 timer, bliver kålen dejligt blød og får en tekstur, som var den kogt.

Til 4 personer

Det skal du bruge
Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

1 rødkål, revet
1 dl rosiner
3 mandariner, skrællet og skåret i tern
1 dl mandler, grofthakkede

APPELSIN VINAIGRETTE
1 dl friskpresset appelsinjuice
¼ dl olivenolie
1 saften fra 1 citron
2 tsk honning
1 knvs Himalaya salt
Lidt peber

Sådan gør du

Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Revet rødkål, rosiner, mandariner og mandler blandes.

Ingredienser til vinaigretten røres sammen og hældes over rødkålssalaten.

Opskriften er fra Nyd Dig Sund Julemad
Fotograf: Cophia Nirrvana