Raw koldskål

Frisk, sød og læskendeSkærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Koldskål bringer barndomsminder om varme sommerdage. Men nu fri for mælk, æg og sukker.

Til 2 personer

Det skal du bruge
Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

KOLDSKÅL
1 spsk. kokosolie
1,5 dl cashewnødder
3 dl vand
2 spsk. citronsaft
1,5 tsk revet citronskal
1 spsk. vaniljepulver
1 spsk. honning
1 spsk. kokospalmesukker

KAMMERJUNKE-KRYMMEL
1 dl blandede nødder fx mandler og paranødder
1 spsk. honning eller kokospalmesirup
1 knsp salt
1 tsk vaniljepulver

Sådan gør duSkærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Koldskål:
Blend alle ingredienserne og sæt koldskålen i køleskabet, så den er kold ved servering.

Kammerjunke-krymmel:
Hak nødderne groft. Rør honning eller kokospalmesirup sammen med salt, vanilje og de hakkede nødder. Rør grundigt til det klumper sammen. Hvis du vil have et ekstra delikat kammerjunke-krymmel, så tør det 30 minutter i en dehydrator eller i en alm ovn ved max 50 grader i en time eller to.

Drys kammerjunke-krymmel over koldskålen ved servering.

Opskriften er fra bogen 42Raw
Foto: Kristian Holm

Green Goddess anbefaler

  • Raw Cake 199.00 Kr.

    179.10 Kr. medlemspris - Bliv medlem

  • Hormonel Harmoni af Caroline Fibæk & Stine Fürst Hormonel Harmoni 249.00 Kr.

    224.10 Kr. medlemspris - Bliv medlem

  • Honest Beauty Talks vol. 1.: Gua Sha Crystal Facials & andre Holistiske Skønhedsritualer Honest Beauty Talks vol. 1. e-bog 178.00 Kr.

    160.20 Kr. medlemspris - Bliv medlem