Raw koldskål

Frisk, sød og læskendeSkærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Koldskål bringer barndomsminder om varme sommerdage. Men nu fri for mælk, æg og sukker.

Til 2 personer

Det skal du bruge
Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

KOLDSKÅL
1 spsk. kokosolie
1,5 dl cashewnødder
3 dl vand
2 spsk. citronsaft
1,5 tsk revet citronskal
1 spsk. vaniljepulver
1 spsk. honning
1 spsk. kokospalmesukker

KAMMERJUNKE-KRYMMEL
1 dl blandede nødder fx mandler og paranødder
1 spsk. honning eller kokospalmesirup
1 knsp salt
1 tsk vaniljepulver

Sådan gør duSkærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Koldskål:
Blend alle ingredienserne og sæt koldskålen i køleskabet, så den er kold ved servering.

Kammerjunke-krymmel:
Hak nødderne groft. Rør honning eller kokospalmesirup sammen med salt, vanilje og de hakkede nødder. Rør grundigt til det klumper sammen. Hvis du vil have et ekstra delikat kammerjunke-krymmel, så tør det 30 minutter i en dehydrator eller i en alm ovn ved max 50 grader i en time eller to.

Drys kammerjunke-krymmel over koldskålen ved servering.

Opskriften er fra bogen 42Raw
Foto: Kristian Holm