Raw Cream Cheese

Raw oste-dip... uden mælkSkærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Super lækker og perfekt som dip til rå eller grillede grøntsager og som smøreost.

Vil du spare på nødderne, kan du bruge 15 cm courgette uden skræl i stedet.
Du kan også erstatte pinjekerner med solsikkekerner.

Lækker til Raw Canneloni og grønkålsrilette

Til ca. 2 dl

 

Det skal du bruge
Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

UDSTYR blender eller foodprocessor

1 dl cashew- ellers macadamianødder - udblødt i vand i 2 timer
1/2 dl pinjekerner
Evt. lidt citronsaft
Lidt god salt
1 tsk b-gærflager
5 spsk vand

Sådan gør du

Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Blend alle ingredienser til en cremet smøreost. Du kan tilsætte ekstra vand, hvias du ønsker at gøre osten mere flydende. Smag til med b-gærflager og salt.

Opskriften er fra 42Raw
Fotograf: Kristian Holm

Green Goddess anbefaler

  • Tryk & Glad af Katrine Birk Tryk & Glad 199.95 Kr.

    179.96 Kr. medlemspris - Bliv medlem

  • Raw Cake 199.00 Kr.

    179.10 Kr. medlemspris - Bliv medlem

  • 42°raw 299.00 Kr.

    269.10 Kr. medlemspris - Bliv medlem