Råmarineret rødbede

Rå version af syltede rødbeder Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08


Rødbeder er absolut en af de smukkeste og sundeste rodfrugter, vi har.

Til 1 glas

Det skal du bruge
Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

UDSTYR henkogningsglas eller sylteglas

3-4 mellemstore rødbeder
2 dl vand
1 dl hvidvinseddike
1 spsk honning
1 tsk salt

Sådan gør du

Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Skold henkogningsglasset og tør det godt.  

Skræl og skyl rødbederne, og skær dem i helt tynde skriver.

Rør vand, hvidvinseddike, honning og salt sammen.

Læg rødbedeskiverne i et patentglas og dæk med marinaden. Lad det marinere i 1-2 dage.  

Nydes som surt tilbehør til salater og patéer. Holder sig ca. 1 uge på køl.  

Bonus: Rødbeder er rige på folat, et vandopløseligt B-vitamin, som er vigtig for et sundt hjerte og af afgørende betydning for normal vækst af væv.

Opskriften er fra 42Raw
Fotograf: Kristian Holm

Green Goddess anbefaler

  • Kakao bønner - øko 129.00 Kr. 98.00 Kr.
  • Collagen Premium+ Collagen Premium+ Fra: 335.00 Kr.
    301.50Kr.Bliv goddess medlem
  • Lecithin granulat solsikke - 200 gram 109.00 Kr.
    98.10Kr.Bliv goddess medlem