Rå lagkage

Intens chokoladekageSkærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

En skøn og smuk rå lagkage, der sagtens kan toppes med endnu et lag af fx kokoscreme eller flødeskum af soja eller ris.

Kan også serveres med din favorit N'ice Cream og evt et par 'sure' bær som havtorn (evt coulis) eller ananas-kirsebær.

Et lille stykke er rigeligt til at tilfredsstille kage-sulten.

En kage rækker til 12 gæster 

Det skal du bruge
Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Udstyr: Food processor og 1 springforme 20 cm i diameter.

Ingredienser:
Bund: 
1 1/2 spsk rå kakaopulver 
4 dl mandler
2 spsk kokosolie
2 spsk kokospalmesirup eller yaconsirup
6 dadler eller abrikoser

Topping:
6 dl kakaopulver
2 dl kokospalmesirup eller agavesirup
3 dl kokosolie

Sådan gør duSkærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Bund: Rør alle ingredienserne groft i en food processor. Tilsæt evt. lidt vand, så massen bliver lidt klæbrig. Fordel massen i en springform.

Topping:
Rør ligeledes alle ingredienser i en food processor til konsistensen bliver lidt som chokolademousse. Fordel massen over kagebunden og sæt i fryseren eller i køleskabet. 

Rawkagen er perfekt til nedfrysning og super flot til desserter ved festlige lejligheder. Den kan også skæres ud i tern og bruges til hverdags-forkælelse 😉

Kagen serveres altid kold og evt. med N'ice Cream eller andet sødt og evt lidt 'sure' bær for at få en kontrast.