Proteinrige vafler

Sprøde, lækre, gyldne
Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Server evt. med frugtsorbet og chokoladesauce.

Vaflerne her kan også bruges som morgenmad i weekenden. Og hvis du undlader sødt, er de en nem erstatning for brød. 

 

Det skal du bruge
Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Giver 10 vafler

INGREDIENSER:

450 g kogte, hvide bønner (evt. fra dåse eller glas)
1 1/2 dl vand eller mandelmælk
200 g boghvedemel
4 æg
1 knsp salt
1 tsk vaniljepulver
3 spsk kokospalmesirup
1 tsk bagepulver
lidt kokosfedt

Sådan gør duSkærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Blend alle ingredienserne med en stavblender. Bag vaflerne i en vaffelformen  og kom i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min.

Hvis du i stedet anvender et elektrisk vaffeljern, så varmer du dit vaffeljern op og hælder en stor spiseskefuld falafeldej på hver af de belgiske vaffelplader. Pas på med at bruge for meget dej, da det vil løbe ud af siderne, hvis du bruger for meget (vi taler af erfaring her). Luk vaffeljernet og lad vaflerne bage indtil lampen igen lyser grøn – de skal ca. have 5 minutter. Det er vigtigt at du ikke åbner vaffeljernet før tid.

Foto: Camilla Hey. Opskrift fra Hormonel Harmoni

Green Goddess anbefaler

  • Big Tree Farms kakaobønner 90 gr Kakao bønner - øko 65.00 Kr.

    58.50 Kr. medlemspris - Bliv medlem

  • Økologiske hampefrø, afskallede 79.00 Kr.

    71.10 Kr. medlemspris - Bliv medlem

  • Græskarprotein Sun&Seed Økologisk græskarproteinpulver 63%, Rå 119.00 Kr.

    107.10 Kr. medlemspris - Bliv medlem