Cremet persillesuppe

Favorit-suppe!

Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Hjemme hos os er denne suppe en sikker vinder - både blandt store og små.

Til ca. 4 personer

Det skal du bruge
Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

2 kartofler eller søde kartofler
2-3 store håndfulde persille - krus eller blad
1 løg - grovhakket
ca. 5 dl. bouillon - gerne Herbamare
salt, peber
evt kokoscreme eller lign.

Sådan gør duSkærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Skræl eller skyl kartoflerne og skær dem i tern. Svits løg og tilsæt kartofler. Hæld boullion over til kartoflerne er dækkede. Lad simre 10-15 minutter og tilsæt persille. Kog med i 2 minutter og tag suppen af. 

Blend herefter suppen, smag til med salt og peber og tilsæt evt lidt mere vand, hvis nødvendigt. Genvarm og servér evt med lidt kokosceme eller andet creme.

Server evt med grøntsagsfritter eller brød.