Oste-vafler med soltørrede tomater

Uhmmm...
Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Sprøde madvafler med lækker smag af ost, tomat og basilikum.

6 - 8 stk. bagt i denne vaffelform

Det skal du bruge
Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

(Giver ca. 6-8 vafler)
5 æg
Ca. 100 g. boghvedemel
3 spsk soltørrede tomater (enten tørrede eller i olie)
100 revet gedeost (vegansk alternativ: 1 spsk gærflager for osteagtig smag)
1 dl plantemælk
salt og peber
lidt olivenolie til at smøre formen

Lidt frisk basilikum - enten i dejen eller som pynt

Sådan gør duSkærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Blend alle ingredienserne - undtagen den revne ost - i en foodprocessor eller med en stavblender. Bag vaflerne i en vores fantastiske vaffelform  og bages i ovnen ved 180 gr. i ca. 20 min.

Rør den revne ost i dejen. Og hæld dejen i formen eller i dit vaffeljern.

Hvis du i stedet anvender et elektrisk vaffeljern, så varmer du
dit vaffeljern op og hælder en stor spiseskefuld dej på hver af
de belgiske vaffelplader. Luk vaffeljernet og lad vaflerne bage
ca. 5 minutter. Det er vigtigt, at du ikke åbner vaffeljernet før tid.

Green Goddess anbefaler

  • Big Tree Farms kakaobønner 90 gr Kakao bønner - øko 65.00 Kr.

    58.50 Kr. medlemspris - Bliv medlem

  • Økologiske hampefrø, afskallede 79.00 Kr.

    71.10 Kr. medlemspris - Bliv medlem

  • Økologisk græskarproteinpulver 63%, Rå 119.00 Kr.

    107.10 Kr. medlemspris - Bliv medlem