Oreo Gone Raw

... and healthy 😉

Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Blød vaniljecreme omgivet af sprød chokoladekage crumble – det kan kun blive et hit, når du serverer denne kage for dine gæster.
Til ca. 8-10 personer.

Det skal du bruge
Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

KAGEBUND OG TOP
2 dl paranødder
2 dl mandler
2 dl dadler, udstenede
1/2 dl kokosolie
2 spsk kakaosmør
3 spsk agavesirup
5 spsk kakaopulver
1 dl morbær, hakket groft

VANILJECREME
6 dl cashewnødder, udblødt i vand i ca. 2 timer
2 dl mandelmælk
1 dl kokosolie
1 spsk kakaosmør
1 dl kokospalmesirup
4 tsk vaniljepulver
5 spsk lecitingranulat

Sådan gør du

Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Kagebund (og top): Mal eller kværn paranødder og mandler til mel. Blend dadler, kokosolie, kakaosmør og agavesirup til en lind masse. Tilsæt de hakkede nødder samt kakaopulver, og vend til sidst de hakkede morbær i dejen. Del dejen i to lige store portioner. Fordel først den ene portion dej i bunden af springformen foret med bagepapir, og løsn den derefter forsigtigt. Gem den på et fad eller bræt, og opbevar den køligt. Den anden portion dej fordeler du i bunden af springformen og stiller også den på køl mens du laver vaniljecremen.

Vaniljecreme: Blend cashewnødder med mandelmælk, kokosolie, kakaosmør, agavesirup, vaniljepulver og lecitingranulat. Hæld vaniljecremen i springformen, og stil kagen i fryseren mindst en time, til den er helt fast. Placer den anden ”kagebund” øverst i springformen, og fjern siderne på springformen og bagepapiret.