Omelet med svampe

Hurtigt, mættende og go!
Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Når maden skal gå lidt hurtigt er en omelet et godt valg. Og du kan jo lave den præcis, som du foretrækker. Her er blot et forslag til en lækker omelet.

Det skal du bruge


Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

(2 personer)
4-5 æg
1 dl plantemælk
100-150 g svampe (valgfri)
50 - 100 g gedeost
Frisk eller tørret timian eller anden krydderurt
Salt og peber
Kokosolie eller smør til stegning

2 stk ristet rugbrød (ristet smager bare bedre 😉 )

Sådan gør duSkærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Pisk æg, mælk, salt og peber sammen. Rengør svampene og steg halvdele af dem på en pande til de tager lidt farve og blive bløde. Hæld herefter halvdele af æggemassen over svampene.

Efter ca 5 min. lægges stykker af gedeost på æggemassen. Sæt låg på og lade omeletten stege videre i 2-3 minutter, så den er gennembagt.

Gentag ved omelet nr. 2 🙂 Server med ristet rudbrød.

Green Goddess anbefaler

  • Økologiske hampefrø, afskallede 79.00 Kr.

    71.10 Kr. medlemspris - Bliv medlem

  • Økologisk græskarproteinpulver 63%, Rå Økologisk græskarproteinpulver 63%, Rå Fra: 119.00 Kr.
  • Rå kakaopulver – øko Big Tree Farms 110 gram Rå kakaopulver – øko 110 gr. 49.00 Kr. 44.00 Kr.