N'ice Cream

Fristende, forførende Nice Cream opskrifter uden sukker, gluten, mælkeprodukter, tilsætningsstoffer eller animalsk fedt. Alle sammen plantebaserede og sprængfyldte med smag og næring. Så du behøver altså hverken ofre smag eller stil for at være sund!

PS: vi har også lavet en N’ice Cream ebog med 22 lækre opskrifter uden sukker, mælk og tilsætnignsstoffer. Hent den gratis her

Cacao/vaniljeis med kirsebær

Læs mere

Spacy Unicorn Pops

Læs mere

Ananas Is

Læs mere

Jordbærstang med Nøddecrunch

Læs mere

Frozen Banana Bites

Læs mere

Banana Soft Ice

Læs mere

Stracciatella N’ice Cream

Læs mere

Banana Pops

Læs mere

Cauliflower Power Nice Cream

Læs mere

Rabarber Is

Læs mere

Breakfast Pops

Læs mere

Choco Classic

Læs mere

Strawberry Cheesecake Pops

Læs mere

Hindbær N’ice Cream med Havtorn

Læs mere

Mango Sorbet med chili

Læs mere

Side 1 af 3123

Is uden mælk, sukker og gluten

Vores 'isdesserter' kalder vi N’ice Cream. N’ice Cream er isdesserter, der hverken indeholder sukker, gluten, mælkeprodukter, tilsætningsstoffer eller animalsk fedt. De er plantebaserede naturlige og sprængfyldte med smag og næring. Disse isdesserter beviser, at du hverken behøver ofre smag eller stil for at være sund!

N’ice Cream isdesserterne er en perfekte dessert uanset om man er barn eller voksen. Isen er også ideel til børnefødselsdage, i børnehaver med sukkerforbud, til folk med allergi eller diabetes – og selvfølgelig alle os, der bare godt kan lide is, men ikke vil slække på vores krav til kvalitet og sundhed.

Sund is på en blender

De fleste af n’ice cream opskrifterne på GreenGoddess.dk kræver en blender, mens andre kræver en ismaskine. Vi har ved hver enkel opskrift lavet anvisninger til is-fremstilling med og uden ismaskine. Og så kræver de selvfølgeligt en fryser.

Nogle af ingredienserne har du måske aldrig hørt om før, men de kan købes i de fleste supermarkeder, helsekostbutikker eller her på GreenGoddess.dk. Opskrifterne på creme is og sorbet rækker til ca. 4-6 personer, afhængig af hvor lækkersultne I er. Opskrifter på pinde-is rækker til ca. 6-8 is, afhængig af hvor store isforme du bruger.

N’ice Cream kan selvfølgeligt fryses og gemmes - hvis du kan holde fingrene fra dem.

PS: Nødder, som bruges til N’ice Cream kan med fordel stå i blød inden brug for at opnå den ønskede konsistens. Derfor er iblødsætningstiden altid angivet ved opskrifterne.