Muffins med banan og æble

Vores glutenfri muffins har været en kæmpesucces. Vi laver dem i flere forskellige varianter. Disse muffins er ikke raw, men meget bedre end almindelige kager.

12 stk.

Det skal du bruge

3 dl boghvedemel
1 dl rismel
1 tsk kanel
1 tsk bagepulver
1 tsk natron 
1 dl hampefrø
2 dl hakkede valnødder
1 tsk vaniljepulver
2 dl kokospalmesukker
2 knsp salt
2 bananer, moste
3 æbler skåret i tern
5 spsk kokosolie
1,5 dl vand

Sådan gør du

Bland alle de tørre ingredienser i en stor skål. Tilsæt de øvrige ingredienser én efter én og rør godt. Kom dejen i muffinforme smurt med kokosplie og bag i ovnen i 25 minutter ved 175 grader.

BLÅBÆRMUFFINS Kom 2 dl frosne blåbær i dejen i stedet for æbler og valnødder.

BANAN CHOCOLATE CHIP MUFFIN Kom yderligere 2 bananer og 1 dl hakket mørk chokolade i dejen i stedet for æbler og valnødder.

Opskriften er fra 42Raw
Fotograf: Kristian Holm