Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Marinerede rødløg

Raw Food

Marinerede rødløg

Marinerede rødløg

Marinerede rødløg bliver aromatiske og søde, og den skarpe smag forsvinder. Løgene er et lækkert tilbehør i sandwich, på patéer og i salater. Ja, de kan faktisk bruges til alle retter.

Til 1 glas

Det skal du bruge

Udstyr
Henkogningsglas eller sylteglas

3 små/mellemstore rødløg
2 fed hvidløg
1 tsk. himalayasalt eller anden god salt.
1 dl. hvidvinseddike
2 spsk. balsamicoeddike
5 hele peberkorn
1 dl. olivenolie
1 spsk. skal fra en økologisk appelsin
2 laurbærblade

Sådan gør du

Skold glasset og tør det godt.

Skær løgene i tynde skiver og læg dem i glasset.

Kom resten af ingredienserne over. Ryst glasset, så løgene bliver helt eller delvist dækkede af olien.

Lad løgene marinere i 1 time inden brug.

Holder sig på køl i min. 14 dage.

Opskriften er fra 42Raw 
Fotograf: Kristian Holm