Mandel Pistacie Is

Is med spinat - det er flippet

Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Utrolig hvad man kan snige i en n'ice cream - uden nogen opdager det.

Nok til ca. 4 personer

Det skal du bruge

Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

UDSTYR blender, evt. ismaskine

1 dåse kokosmælk (ikke light)
2,5 dl plantemælk (f.eks. mandelmælk eller rismælk)
4 store spsk. raw mandelsmør 
4 dl sammenpresset babyspinat
4 spsk honning eller kokospalmesirup
1 dl usaltede, afskallede pistacienødder. Grofthakkede

Opskriften kan også laves i en isform

Sådan gør du

Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Blend alle Ingredienser, og køl cremen ned i køleskabet.

Hæld den afkølede creme i din ismaskine, og følg instrukserne. Når isen er blevet cremet tilsættes de hakkede pistacienødder.

Er du ikke den heldige ejer af en ismaskine, kan du også bare fryse cremen ned ca. 4 timer – men rør gerne i den ca. hvert 20 min. til den er frossen.

Hvis den alligevel bliver for hård kan du gøre isen cremet igen ved at køre den gennem en food processor eller blender.

Opskriften er fra N'ice Cream
Fotograf: Cophia Nirrvana