Proteinrige madvafler

Et helt måltid
Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Nom, nom, nom... Vi er vilde med vafler. Specielt de sunde udgaver uden gluten og sukker. Og vafler kan altså noget.

Det skal du bruge
Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

(Giver ca. 10 vafler)
450 g kogte, hvide bønner (eller to dåser med ca. 250 g i hvert)
Ca. 300 gram quinoamel
4 fed hvidløg
2 små løg
2 håndfulde persille
3 tsk. spidskommen
3 tsk. god salt
2 tsk. bagepulver
3 dl vand
5 spsk. olivenolie
Saften fra 1 citron

Sådan gør duSkærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Blend alle ingredienserne i en foodprocessor eller med en
stavblender. Bag vaflerne i en vores fantastiske vaffelform  og bages i ovnen ved 200 gr. i ca. 20 min.

Hvis du i stedet anvender et elektrisk vaffeljern, så varmer du
dit vaffeljern op og hælder en stor spiseskefuld dej på hver af
de belgiske vaffelplader. Luk vaffeljernet og lad vaflerne bage
ca. 5 minutter. Det er vigtigt, at du ikke åbner vaffeljernet før tid.