Kokosyoghurt

Mælkefri yoghurt
Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Lav det selv - det er lettere end nu tror. Se med herunder.

Det skal du bruge
Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

1 dåse kokosmælk (helst øko. Vi bruger tit den fra Änglamark eller ØGO
Pulveret fra 2-3 kapsler med mælkesyrebakterier
Lidt til sødning, fx yacon sirup eller kokospalmesirup

Sådan gør duSkærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Rør først kokosmælken glat. Tilfør så indholdet fra 2-3 mælkesyrekapsler i kokosmælken og lidt sødt - fx yacon eller kokospalmesirup - og lad det stå på køkkenbordet med et klæde over ca. 1 døgn.

Smag på yoghurten, den skal smage lidt syrligt, og sæt den på køl.

Er yoghurten for tynd, så dræn den gennem et klæde eller brug den som drikkeyoghurt 😉

Yoghurten holder sig på køl i ca. 3-4 dage.

Spis med topping, som müsli, frugt eller bær eller brug ovenpå dine smoothies.

Green Goddess anbefaler

  • Big Tree Farms kakaobønner 90 gr Kakao bønner - øko 65.00 Kr.

    58.50 Kr. medlemspris - Bliv medlem

  • Økologiske hampefrø, afskallede 79.00 Kr.

    71.10 Kr. medlemspris - Bliv medlem

  • Græskarprotein Sun&Seed Økologisk græskarproteinpulver 63%, Rå 119.00 Kr.

    107.10 Kr. medlemspris - Bliv medlem