Kikærte-pandekager

Super let glutenfri opskrift
Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Skønne, glutenfrie pandekager med kun 2 ingredienser + vand, salt og peber.
Lettere bliver det ikke.

Det skal du bruge


Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

100 g. kikærtemel
1 tsk fint salt
1/2 tsk peber
3 dl varm vand
3 spsk kokosolie + lidt til stegning

Sådan gør duSkærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Blend alle ingredienser i din blender eller med en håndmixer. Lad dejen hvile 30 minutter. Steg herefter pandekagerne - de skal steges længere tid end alm. pandekager, nemlig ca. 7 minutter på den ene side og 3 minutter på den anden.

Spise dem med fyldt af salat, grøntsager, urter, mv -  og evt. kød. Rul sammen og nyd. Kan også bruges som dessert pandekager.

PS! Hvis du gerne vil have dem fx grønne, så kom en håndfuld spinat i 🙂

Green Goddess anbefaler

  • Økologiske hampefrø, afskallede 79.00 Kr.

    71.10 Kr. medlemspris - Bliv medlem

  • Økologisk græskarproteinpulver 63%, Rå Økologisk græskarproteinpulver 63%, Rå Fra: 119.00 Kr.
  • Rå kakaopulver – øko Big Tree Farms 110 gram Rå kakaopulver – øko 110 gr. 49.00 Kr.

    44.10 Kr. medlemspris - Bliv medlem