Juicer & Smoothies

For that goddess glow! Juicer og smoothies er en super let måde at få en masse rå grøntsager, og både store og små er vilde med de farverige vitaminbomber. Så forkæl dem dig selv og dem du holder af med flydende grøntsager og lidt frugt. Når du først kommer igang, kan du slet ikke stoppe igen…!

Gul morgen smoothie

Læs mere

Nocciola

Læs mere

Chocoholic Smoothie

Læs mere

Frisk sommerjuice

Læs mere

Tryptofan Shake

Læs mere

Frisk juice med grønkål

Læs mere

Kernemælk

Læs mere

Shot med havtorn

Læs mere

Aronia smoothie

Læs mere

Protein-Chokolade Smoothie

Læs mere

Blomkåls-smoothie med blåbær og lakrids

Læs mere

Godnat smoothie

Læs mere

Golden Glow

Læs mere

Chokolade Smoothie

Læs mere

Fermenteret juice

Læs mere

Side 1 af 3123

Bliv klogere på en saftig og farverig verden, hvor grøntsager, bær, frugter, urter og grønne boostere forener sig, skaber harmoni og balance i din krop.

Boost kroppen med energi og næringsstoffer

Giv kroppen det den har aller mest brug for. Juicing er en fantastisk måde at starte dagen på. Du tilfører energi, styrker kroppen og giver blod-sukkeret en god start på en lang dag. Der er mange måder hvorpå du kan booste kroppen - juice, urtetonics, smoothies, te m.m. Det handler om at du tager skridtet og kommer i gang nu.

Der er så mange fordele ved at drikke dine frugter og grøntsager, at det kun kan gå for langsomt med at komme i gang. Du tilfører store mængde næring - vitaminer, mineraler, antioxidanter, essentielle fedtsstoffer, proteiner, enzymer, fibre og meget mere. Alle komponenterne hjælper din krop og giver den et skub i den rigtige retning.

Vil du hjælpe kroppen med bl.a. at forebygge og eliminere sygdom, inflammation, hjerte-kar pro-blemer, gigt, hudproblemer, tarmproblemer etc. så start nu.

Men hvorfor juice frugt og grønt?

Rigtig mange mennesker har svært ved at nå op på sundhedsstyrelsens anbefalinger på 600 gram frugt og grønt hver dag. jeg vil faktisk anbefale at du kravler op på minimum 1 kg frugt, grønt og bær om dagen, med hovedvægt på grøntsagerne. Ved at drikke dine grøntsager, kan du lettere komme i gang med at øge indtaget af fødevarer fra det fantastiske planterige. husk at der går en del flere grøntsager, frugter og superfoods til, når du juicer, end når du spiser dem hele.

Kroppen har brug for hjælp til at gøre det let at optage vitaminer og mineraler. Med juicemetoden kan du opnå et kæmpe indtag af de bedste næringsstoffer du kan tænke dig til. Juicing er en fremragende måde at tilføre sunde fibre. Når du presser dine frugter, grøntsager og bær, fjernes størstedelen af de uopløselige fibre, men de opløselige fibre beholdes i juicen. Kroppen har brug for fibre, ligesom den har brug for vitaminer og mineraler. De uopløselige fibre sørger for, at holde hele peristaltikken i gang i tarmsystemet, så vi undgår forstoppelse. De opløselige fibre (pektiner og planteslim), som altså ikke fjernes fra saften, absorberer vand og hjælper til at hæmme bakterielle vækster i tarmen og støtter hele mikrofloraen. Derfor har de en form for en pre-biotisk effekt. De opløselige fibre har en fantastisk effekt på blodsukkeret - de sænker faktisk blodsukkeret og kan balancere det dagen igennem. De opløselige fibre sænker yderligere koleste-rolet og bremser hele transittiden for den mad vi indtager, hvilket betyder at vi kan udnytte langt flere virkestoffer fra maden i tarmen.

Hvad sker der, når vi drikker juice?

Ved at juice, kan vi indtage langt flere grøntsager og frugter end normalt. Vi betragter juicing som “en intravenøs" optankning af vitaminer, mineraler og enzymer, som går direkte i blodbanen.” Det forklarer i den grad, hvor effektiv juicing er.

Når vi juicer vores grøntsager og frugter, kan vi opnå et enormt indtag af vitaminer, mineraler og enzymer. I stedet for at skulle passere igennem hele fordøjelseskanalen, hvor de skal spaltes og omdannes, for til sidst at ende i blodbanen, ja, så ryger de direkte i blodbanen. Det øger derfor optagelsen af vitaminer og mineraler.