Jordbærstang med Nøddecrunch

Knasende lækker

Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Få flere lette, lækre opskrifter på sunde is her

Se hvilke ismaskiner vi anbefaler her 

 

Det skal du bruge
Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

UDSTYR
Blender og isform

INGREDIENSER (til ca 8 spinde)
4 dl jordbær, frosne
2 bananer
3 tsk. kokospalmesirup

Chokoladeovertræk
5 klumper kakaomasse
3 klumper kakaosmør
3 spsk kokospalmesirup

3 spsk. grofthakkede nødder
eller cashewnødder

Eller smelt en god plade chokolade.

Sådan gør du

Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Blend alle ingredienserne til jordbær isen til en cremet sorbet is.
Hæld i ispindeforme og frys i 3-4 timer.

Når isene er frosset laver du chokoladeovertræk ved forsigtigt at smelte ingredienserne over et vandbad eller ved meget svag varme.

Hæld chokoladen over de frosne ispinde og lad chokoladen
stivne. Spis med det samme eller frys ispindene ned til glæde
senere.