Hjerneguf kugler

Surt og sødt
Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Lækre kugler af mango og cashew med et snert af lime og Brain Blend.

Det skal du bruge
Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Udstyr: Foodprocessor
125 g. tørret mango
100 g. cashewnødder
1 tsk. Brain blend
50 g. kokosmel + ekstra til at vende i
1 økologisk lime, saft og skal heraf

Sådan gør duSkærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

1. Kom mango og cashewnødder i en skål og dæk dem med koldt vand, lad det stå  og trække og blive blødt i 30 min til 1 time.

2. Hæld vandet fra og kom alle ingredienser i en foodprocessor og kør det til en ensartet masse. Form 20 kugler og vend dem i kokosmelen.

3. Opbevar kuglerne i en lufttæt beholder i køleskabet, hvor de holder sig min. 1 uge.

Opskriften er fra den gratis e-opskriftsbog, som du får med gratis, når du bestiller Brain Blend hos os. Bogen er lavet af skønne Ida fra Brain Blend - besøg hende her

Green Goddess anbefaler

  • Økologiske hampefrø, afskallede 79.00 Kr.

    71.10 Kr. medlemspris - Bliv medlem

  • Økologisk græskarproteinpulver 63%, Rå Økologisk græskarproteinpulver 63%, Rå Fra: 119.00 Kr.
  • Rå kakaopulver – øko Big Tree Farms 110 gram Rå kakaopulver – øko 110 gr. 49.00 Kr. 44.00 Kr.