Hindbær og blåbær is

Hindbaer Blaabaer is

Sommersymfoni 

Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

En overdådig isdessert med cremet, sød is og syrlige bær. En sommersymfoni uden lige.

Se hvilke køkkenmaskiner vi anbefaler her 

Det skal du bruge
Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

UDSTYR blender, evt. en ismaskine

BLÅBÆR ISCREME
1 dåse kokosmælk   (eller 2 dl cashewnødder + 3 dl vand)
2 dl blåbær (ægte blåbær. Evt. fra frost)
4 spsk. rismaltsirup eller honning
1 moden banan
1 spsk. Lecitingranulat   
Kornene fra 1/2 stang vanilje

HINDBÆR ISCREME
1 dåse kokosmælk   (eller 2 dl cashewnødder + 3 dl vand)
2 dl hindbær
4 spsk. rismaltsirup eller honning
1 moden banan
1 spsk. Lecitingranulat   
Kornene fra 1/2 stang vanilje

Sådan gør du

Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

BLÅBÆR ISCREME
Blend alle ingredienser, og køl cremen ned i køleskabet. Hæld den afkølede creme i din ismaskine, og følg instrukserne. Er du ikke den heldige ejer af en ismaskine, kan du også bare fryse cremen ned ca. 4 timer – men rør gerne i den ca. hvert 20 min. til den er frossen. Hvis den alligevel bliver for hård kan du gøre isen cremet igen ved at køre den gennem en food processor eller blender.

HINDBÆR ISCREME
Samme fremgangsmåde, som med blåbær iscremen. 

Pynt med masser af friske bær.

Opskriften er fra Sommerdesserter
Fotograf: Cophia Nirrvana