Hasselnødde-drømme med dadelkaramel

Karamel og chokolade

Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Karamelblødhed med chokolade og så fuldstændig
fantastiske dampede hasselnødder i midten. Det er den
ultimative kombination til at vække dine sanser.

Opskriften er fra e-bogen 'Et væld af lækkerier', som du får med gratis, når du bestiller ceremonial cacao hos os.

Det skal du bruge
Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

100 g dadler
70 g dampede
hasselnødder eller hasselnødder ristede i ovnen (10 min v. 170 g)
100 g ceremonial cacao
1 tsk kokosolie

Sådan gør du

Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Udsten dadlerne og blend dem. Vend hasselnødder i dadelmassen. Form til en kugle og sæt nøddemassen på et stykke bagepapir med teskeer. Hak cacao fint og smelt cacaoen ved lav varme i en gryde sammen med kokosolie. Dyp de små  nøddedadel-kager i smeltet cacao med tesker og drys evt. med cacaopulver eller hakkede nødder. Sæt drømmene på køl.