Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Gudinde chokolade

Desserter & Kager

Gudinde chokolade

Gudinde chokolade

Det skal du bruge

(i alt 375 gram chokolade)

200 g. Ceremonial cacao
100 g. kakaosmør
4-6 spsk. kokospalmesirup (brug 8-10 spsk., hvis det er til børn eller voksne, der ikke er vant til mørk chokolade)
2 tsk. vaniljepulver
Evt. nogle af dine egne favorit krydderier, fx kanel, kardemomme, stødt ingefær
Evt. 1 chokoladeform fx hjerter

Sådan gør du

Har du et chokoladetermometer, så se med i næste afsnit, ellers læs videre her. Du kan sagtens lave chokoladerne, selvom du ikke har et chokoladetermometer. Tempereringen gør bare chokoladen mere sprød og sørger for at den ikke smelter så let bagefter.

Smelt kakaomasse og kakaosmør over vandbad og rør kokospalmesirup og vaniljepulver i. Tilsæt evt. krydderi såsom ingefær, kanel eller nødder, gojibær, mv. 

Til dig som har chokoladetermometer
Temperer chokoladen ved først at opvarme kakaomasse og kakaosmør til 42 grader i en skål over et vandbad. Pas på der ikke kommer vand i chokoladen, så den skiller.

Køl chokoladen ned til 29 grader over et koldt vandbad og varm igen til ca. 33 grader. rør kokospalmesirup og vaniljepulver i. 

Tilsæt evt. krydderi såsom ingefær, kanel etc. Husk at smage til, så du er sikker på at smagen / sødmen er som ønsket.

Hæld derefter chokolademassen i en form med bagepapir i bunden. Tykkelse 1/2 - 1 cm. eller hæld massen i en flot chokoladeform.

Pynt derefter med f.eks. hakkede mandler eller hasselnødder, morbær, kakaonibs, spirret boghvede, frysetørrede hindbær, tranebær, kokos etc. ovenpå chokoladen og lad den stivne 1 time eller 2.

Bræk derefter chokoladen i stykker og server.