gRAWnola

RAW müsli

Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Lav en stor portion gRAWnola – så har du morgenmad nok til mange dage.

Til en stor krukke

 

Det skal du bruge
Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

UDSTYR dehydrator eller ovn

3 dl hel boghvede, udblødt i vand og 1 spsk citronsaft natten over
1 dl forskellige nødder, udblødt i saltvand i syv timer
1 dl solsikkekerner
1 dl hakkede, tørrede abrikoser
1 spsk kanel
1 dl tørrede kokosflager
5 spsk kakaonibs
1 dl afskallede hampefrø
½ tsk god salt

Opskriften er fra bogen 42Raw

Sådan gør du

Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08Skyl den udblødte boghvede grundigt i kogt, nedkølet vand.

Hak de udblødte nødder i en foodprocessor sammen med solsikkekernerne.

Tilsæt tørrede abrikoser og kanel og miks det godt sammen i en skål med kokosflager, boghvede, kakaonibs, afskallede hampefrø og salt.

Spred gRAWnolaen ud på ParaFlexx-ark i en dehydrator og lad tørre
i ca. 5-6 timer. Har du ikke en dehydrator, kan du tørre i en almindelig ovn ved laveste temperatur med ovnlågen på klem.

Server gRAWnolaen med mineralmælk, friske bær og skåret frugt.

gRAWnola gemmes i en lufttæt beholder og opbevares et tørt sted i ca. 14 dage.

Fotograf: Kristian Holm