Glutenfri pandekager

Sprøde og lækre
Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Et sundt mellemmåltid, der også egner sig perfekt til madpakken og middagsbordet.

Det skal du bruge
Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

200 g boghvedemel (eller blandede glutenfri meltyper)
1/4 tsk salt
1/2 tsk kardemomme
3 æg
4 dl usødet mandelmælk eller andet plantemælk
lidt citronsaft
evt. 1 tsk. honning eller kokospalmesirup
lidt smør eller kokosolie til stegning

Sådan gør duSkærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Bland alle ingredienserne i en skål og rør rundt til dejen er glat eller blend alle ingredienserne i en blender. Lad det stå i køleskabet minimum 1/2 time.

Steg pandekagerne på vanlig vis.

Holder sig friske i køleskabet 2-3 dage.

Green Goddess anbefaler

  • Big Tree Farms kakaobønner 90 gr Kakao bønner - øko 65.00 Kr.

    58.50 Kr. medlemspris - Bliv medlem

  • Økologiske hampefrø, afskallede 79.00 Kr.

    71.10 Kr. medlemspris - Bliv medlem

  • Økologisk græskarproteinpulver 63%, Rå 119.00 Kr.

    107.10 Kr. medlemspris - Bliv medlem