Fyldte champignon med pesto

Let tilbehørSkærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Skønt tilbehør til grillretter - kan også laves i en raw udgave.

Opskriften giver tilbehør til 3 personer. 

Det skal du bruge
Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

6 store champignon - evt. markchampognon
1 spsk tamari
1 spsk olivenolie
1 portion pesto (alternativ kan du købe en god økologisk pesto)

Sådan gør du

Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Knæk stokken af champignonerne og pensl dem med tamari og olivenolie.
Smid dem på grillen i 5-10 minutter - dog ikke det varmeste sted på grillen.

Læg din pesto eller anden lækker fyld i champignonerne og pynt evt. med lidt urter.

Opskriften er fra 42Raw - her griller vi dem bare 😉
Foto: Kristian Holm

Green Goddess anbefaler

  • Hormonel Harmoni af Caroline Fibæk & Stine Fürst Hormonel Harmoni 249.00 Kr.

    224.10 Kr. medlemspris - Bliv medlem

  • Raw Cake 199.00 Kr.

    179.10 Kr. medlemspris - Bliv medlem

  • Tryk og Glad Babysøvn af Katrine Birk Tryk og Glad Babysøvn 199.95 Kr.

    179.96 Kr. medlemspris - Bliv medlem