Fyldte champignon med pesto

Let tilbehørSkærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Skønt tilbehør til grillretter - kan også laves i en raw udgave.

Opskriften giver tilbehør til 3 personer. 

Det skal du bruge
Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

6 store champignon - evt. markchampognon
1 spsk tamari
1 spsk olivenolie
1 portion pesto (alternativ kan du købe en god økologisk pesto)

Sådan gør du

Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Knæk stokken af champignonerne og pensl dem med tamari og olivenolie.
Smid dem på grillen i 5-10 minutter - dog ikke det varmeste sted på grillen.

Læg din pesto eller anden lækker fyld i champignonerne og pynt evt. med lidt urter.

Opskriften er fra 42Raw - her griller vi dem bare 😉
Foto: Kristian Holm

Green Goddess anbefaler

  • Honest Beauty Talks vol. 1.: Gua Sha Crystal Facials & andre Holistiske Skønhedsritualer Honest Beauty Talks vol. 1. e-bog 178.00 Kr.

    160.20 Kr. medlemspris - Bliv medlem

  • 42°raw 299.00 Kr.

    269.10 Kr. medlemspris - Bliv medlem

  • Nice Cream. Super Sunde Is Nice Cream - Super Sunde Is 179.00 Kr. 129.00 Kr.