Food Prepping

Food prepping betyder i al sin enkelhed at forberede mad – helt eller delvist – så du hurtigt kan lave et sundt, nærende og smukt måltid. Food Prepping er = Sundere mad. På kortere tid. Uden stress. Med mindre spild. Til færre penge. Og med større nærvær.

Gudindekugler

Læs mere

Matcha Bliss Balls

Læs mere

Kakaovafler

Læs mere

Kylling/karry ristaffel

Læs mere

Instant Grød

Læs mere

Blomkåls-smoothie med blåbær og lakrids

Læs mere

Blomkåls-ris

Læs mere

GrøntsagsSpagetti

Læs mere

Falafel vafler

Læs mere

Morgenmadsvafler

Læs mere

Vafler med spinat

Læs mere

Gudinde Raw Kugler

Læs mere

Kålchips

Læs mere

Surkål

Læs mere

Wraps

Læs mere

Side 1 af 212

Food prepping = Sundere mad. På kortere tid. Uden stress. Med mindre spild. Til færre penge. Og med større nærvær. Og mere køkkenglæde.

Food prepping er hot. Og det er det, fordi det virker. Food prepping er et af vores allerbedste råd, hvis du gerne vil ændre dine spisevaner. Og det er det fordi det gør det simplere og lettere at træffe gode valg.

 

Food prepping handler rigtig meget om planlægning og lyst. For mon ikke det er sådan, at jo mere lyst vi har, desto sjovere bliver det og desto større er chancen for, at få den nye vane ind under huden…?

Food prepping betyder i al sin enkelhed at forberede mad - helt eller delvist - så du hurtigt kan lave et sundt, nærende og smukt måltid. Det fede ved food prepping er, at du kun behøver investere en forholdsvis lille mængde energi - og den kommer til gengæld minimum trefold tilbage.