Chai Latte iscremepinde

En let mælkeagtig is fyldt med julestemning og krydderier


Ca. 6 ispinde

Det skal du bruge

UDSTYR evt. en is-maskine

CHAIVANILJEIS
1 dåse kokosmælk
6 spsk. kokospalmesirup eller honning kornene fra en stang vanilje
1 pastauriseret æggeblomme eller 2 spsk. lecitingranulat
1 tsk kanel
1 tsk kardemomme
½ tsk. st. allehånde
½ tsk. st. nelliker
1 tsk. ingefær
1 god isform

Sådan gør du

Blend alle ingredienser til vaniljeisen, og køl cremen ned i køleskabet. Hæld den afkølede creme i din is-maskine, og følg instrukserne. Hæld isen i ispindeforme og frys i ca. 4 timer. Er du ikke den heldige ejer af en ismaskine, kan du også bare fryse cremen ned ca. 4 timer – men rør gerne i den hvert 20 min. Til den er frossen. Hvis den alligevel bliver for hård kan du køre den cremet igen i en food processor.