Choco Classic

Med knasende sprød chokolade

Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

En lille og lækker cremet chokoladeis fyldt med næring og pakket ind i knasende sprød chokolade-ballade.

Bestil vores N'ice Cream bog her

 

Det skal du bruge
Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

UDSTYR: Blender/piskeris, isforme, ispinde

INGREDIENSER
1 dåse kokosmælk
5 spsk kokospalmesukker
1 dl rå kakao
3 spsk mandelsmør
2 dl groft hakket rå chokolade

Sådan gør du

Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Blend eller pisk alle ingredienser med undtagelse af hakket chokolade. Køl cremen ned i køleskabet. Hæld den afkølede creme i dine ispindeforme og sæt pinde i. Frys i minimum 5 timer.

Smelt den hakkede raw chokolade over et vandbad. Dyp dine chokolade- is i den smeltede chokolade, så de er helt overtrukkede og chokoladen bliver sprød at bide i.