Cacao/vaniljeis med kirsebær

N'ice Cream med cacao og vanilje.

Det skal du bruge

UDSTYR blender, evt. en ismaskine
(til ca. 12 is)
2 dåser kokosmælk
4 spsk. kokospalmesirup
1 håndfuld (friske) kirsebær
2-3 spsk lechitin granulat eller
2 æggeblommer
1-2 spsk. mandelsmør eller anden nøddesmør
4 spsk. kakaopulver
1 tsk. vaniljepulver

Sådan gør du

Rengør og skær kirsebærene i halve og fjern stenen.

Blend alle de øvrige ingredienser - med undtagelse af kakaoen - og kom iscremen i din ismaskine og følg instrukserne.

Når massen er klar til det (fastere end soft-ice), deles isen op i 2 portioner. I den ene portion røres vaniljepulveren i og i den anden røres kakaopulveret og de groft hakkede kirsebær i.

Er du ikke den heldige ejer af en ismaskine, kan du også fryse cremen ned ca. 1 time- og når den er halvfrossen fordeles isen i formene.