Cacao/vaniljeis med kirsebær

Smager skønt!

Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

N'ice Cream med cacao og vanilje.

Se hvilke køkkenmaskiner vi anbefaler her 

Det skal du bruge
Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

UDSTYR blender, evt. en ismaskine
(til ca. 12 is)

2 dåser kokosmælk
4 spsk. kokospalmesukker  
1 håndfuld (friske) kirsebær
2-3 spsk lechitin granulat eller 2 pastauriserede æggeblommer
1-2 spsk. mandelsmør   eller anden nøddesmør
4 spsk. kakaopulver
1 tsk. vaniljepulver

Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Rengør og skær kirsebærene i halve og fjern stenen. Blend alle de øvrige ingredienser - med undtagelse af kakaoen - og kom iscremen i din ismaskine og følg instrukserne. Når massen er klar til det (fastere end soft-ice), deles isen op i 2 portioner. I den ene portion røres vaniljepulveren i og i den anden røres kakaopulveret og de groft hakkede kirsebær i.

Er du ikke den heldige ejer af en ismaskine, kan du også fryse cremen ned ca. 4 timer - men rør gerne i den ca. hvert 20. minut, til den er frossen.