Brownies med Chai

Krydret chokoladebrownieSkærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

En mørk chokoladebrownie med krydret chai og crunchy hasselnødder

Ca. 16 store stk.

Det skal du bruge
Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

UDSTYR Blender, evt. firkantet brownieform

KAGEDEJ
1 dl grofthakkede hasselnøddekerner
4 spsk. kokosolie
5 dl bløde dadler, Fx medjool dadler
1 dl rå kakaopulver
1 knivspids god salt, fx Kalaharisalt
2 spsk. kokospalmesirup
2 spsk. vaniljepulver
½ dl kværnede gyldne hørfrø
3 breve chai te
Evt. ½ dl usaltede, grofthakkede pistacienødder til pynt

Sådan gør du

Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Blend dadlerne med kokosolie eller mos de bløde dadler og ælt derefter dadelpastaen med kakaopulver, ahornsirup, vanilje, Chai Te og himalaysalt.

Tilsæt de kværnede hørfrø og ælt dejen grundigt.

Rør til sidst de hakkede hasselnøddekerner i.

Form dejen, til den er ca. 3 cm tyk i en brownieform (eller andet firkantet fad).

Drys evt. med hakkede, usaltede pistacienødder og opbevar på køl.

Opskriften er fra Magiske Sunde Juleopskrifter
Fotograf: Cophia Nirrvana