Bananpandekager

Go morgen 😉

Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Når morgenmaden skal være lidt ekstra festlig, så prøv disse bananpandekager. Denne variant er vores favorit, de mætter godt og holder blodsukkeret stabilt. Du kan selvfølgeligt også lave dem til dessert.

Det skal du bruge
Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

1 moden banan
5 æg
1 dl fedtreduceret mandelmel (evt. fra Funktionel Mad) 
1 dl vand
1 knsp salt
Kokosolie til stegning

Evt. chokoladesauce:
1 tsk yaconsirup eller kokospalmesirup
1 spsk kokosolie, smeltet
2 dråber god stevia 
1 tsk rå kakao

Sådan gør du

Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Mos bananen grundigt med en gaffel. Rør æggene sammen med banan, mandelmel, vand og salt og pisk grundigt.

Steg pandekagerne på panden i kokosolie. Jeg foretrækker at lave dem som små, buttede amerikanske pandekager, men de egner sig også som almindelige pandekager.

Chokoladesauce:
Tilbered chokoladesaucen ved at røre yaconsirup eller kokospalmesirup, smeltet kokosolie, stevia og rå kakao godt sammen.

Server pandekagerne med frisk frugt eller is og chokoladesauce.

Foto: Camilla Hey

Green Goddess anbefaler

  • Tryk og Glad Babymave Tryk og Glad Babymave 199.95 Kr.

    179.96 Kr. medlemspris - Bliv medlem

  • Nyd dig sund 199.00 Kr.

    179.10 Kr. medlemspris - Bliv medlem

  • Grøntsagsglæde ved Emma Martiny Grøntsagsglæde 349.95 Kr.

    314.96 Kr. medlemspris - Bliv medlem