Bananpandekager

Go morgen 😉

Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Når morgenmaden skal være lidt ekstra festlig, så prøv disse bananpandekager. Denne variant er vores favorit, de mætter godt og holder blodsukkeret stabilt. Du kan selvfølgeligt også lave dem til dessert.

Det skal du bruge
Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

1 moden banan
5 æg
1 dl fedtreduceret mandelmel (evt. fra Funktionel Mad) 
1 dl vand
1 knsp salt
Kokosolie til stegning

Evt. chokoladesauce:
1 tsk yaconsirup eller kokospalmesirup
1 spsk kokosolie, smeltet
2 dråber god stevia 
1 tsk rå kakao

Sådan gør du

Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Mos bananen grundigt med en gaffel. Rør æggene sammen med banan, mandelmel, vand og salt og pisk grundigt.

Steg pandekagerne på panden i kokosolie. Jeg foretrækker at lave dem som små, buttede amerikanske pandekager, men de egner sig også som almindelige pandekager.

Chokoladesauce:
Tilbered chokoladesaucen ved at røre yaconsirup eller kokospalmesirup, smeltet kokosolie, stevia og rå kakao godt sammen.

Server pandekagerne med frisk frugt eller is og chokoladesauce.

Foto: Camilla Hey

Green Goddess anbefaler

  • Nice Cream. Super Sunde Is Nice Cream - Super Sunde Is 179.00 Kr. 129.00 Kr.
  • Tryk og Glad Babysøvn af Katrine Birk Tryk og Glad Babysøvn 199.95 Kr.

    179.96 Kr. medlemspris - Bliv medlem

  • Hormonel Harmoni af Caroline Fibæk & Stine Fürst Hormonel Harmoni 249.00 Kr.

    224.10 Kr. medlemspris - Bliv medlem