Glutenfrit bananbrød

Næsten for go til at være sandSkærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Med masser af lækre ingredienser. Overtrækkes med chokolade - og voila, du har en lækker kage/dessert.

1 brød

Det skal du bruge
Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

100 gram mandler (groftmalet i kværn - brug evt. fedt-reduceret mandelmel fra FunktionelMad for højere proteinindhold i denne opskrift)
50 gram kokosmel (Kan erstattes af pulp fra juice, f.eks. gulerod)
3 æg
3-4 modne bananer
1 dl. smeltet smør eller kokosolie
1 tsk kanel
1 tsk kardemomme
1 tsk vaniljepulver
Evt. 1 spsk. sukrin, et par dråber stevia eller honning.
2 tsk. bagepulver
en lille smule god salt

Sådan gør du

Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Mos de modne bananer grundigt i en skål. Bland alle de tørre ingredienser i en skål for sig. Pisk bananmos, kokosolie eller smør og æg grundigt sammen i en skål for sig.

Vendt det tørre sammen med det våde og rør grundigt og hæld den færdige dej i en smurt form. Bag kagen i ovnen i ca. 50 min-1 time ved ca. 180 grader til den får fast skorpe og bliver gylden. (Brug eventuelt en gaffel til at se om dejen hænger ved, for så er den ikke færdig endnu). Bagetiden afhænger af formens størrelse.

Lad morgenmads-kagen hvile. Den er ekstra god dagen efter.

TIP: overtræk med smeltet Raw Chokolade, og du har en lækker dessert.

Green Goddess anbefaler

  • Tryk & Glad af Katrine Birk Tryk & Glad 199.95 Kr.

    179.96 Kr. medlemspris - Bliv medlem

  • Raw Cake 199.00 Kr.

    179.10 Kr. medlemspris - Bliv medlem

  • Honest Beauty Talks vol. 1.: Gua Sha Crystal Facials & andre Holistiske Skønhedsritualer Honest Beauty Talks vol. 1. e-bog 178.00 Kr.

    160.20 Kr. medlemspris - Bliv medlem