Glutenfrit bananbrød

Næsten for god til at være sand. Med masser af lækre ingredienser. Overtrækkes med chokolade - og voila, du har en lækker kage/dessert.

1 brød

Det skal du bruge

100 gram mandler eller mandelmel
50 gram kokosmel (Kan erstattes af pulp fra juice, f.eks. gulerod)
3 æg
3-4 modne bananer
1 dl. smeltet smør eller kokosolie
1 tsk kanel
1 tsk kardemomme
1 tsk vaniljepulver
Evt. 1 spsk. kokospalmesukker eller honning 
Evt. marine kollagen - fx 5 spsk
2 tsk. bagepulver
en lille smule salt


Sådan gør du

Mos de modne bananer grundigt i en skål. Bland alle de tørre ingredienser i en skål for sig. Pisk bananmos, kokosolie eller smør og æg grundigt sammen i en skål for sig. Vendt det tørre sammen med det våde og rør grundigt og hæld den færdige dej i en smurt form.

Bag kagen i ovnen i ca. 50 min-1 time ved ca. 180 grader til den får fast skorpe og bliver gylden. (Brug eventuelt en gaffel til at se om dejen hænger ved, for så er den ikke færdig endnu). Bagetiden afhænger af formens størrelse. Lad morgenmads-kagen hvile. Den er ekstra god dagen efter. TIP: overtræk med smeltet chokolade, og du har en lækker dessert.