Det fortæller brugere af Daysy

"For mig har det gjort den forskel, at jeg har en meget bedre fornemmelse af min krop, og hvor den er henne i min cyklus, og jeg føler mig sikker på, hvornår jeg er fertil og hvornår jeg ikke er". Karen Marie K.

"Daysy er helt og særdeles fantastisk! Jeg føler mig "ren" og totalt i ét med min krop. Daysy skal frem i lyset og det kan kun gå for langsomt." Sara B.

“Efter jeg stoppede med hormornel prævention og skiftede til Daysy har min krop endelig fået det bedre og min sexlyst er tilbage! Jeg har fået en større forståelse af min egen krop og cyklus med Daysy!” Sandra H.

"Femtech er fremtiden. At kvinder har forbindelse til deres egen krop, og at de forstår og kender den, og arbejder MED deres krop, istedet for imod den. Hormoner har ikke kun med fertilitet at gøre. De har også betydning for vores hud, hår, lyst og humør". Carolina E.

"Det jeg elsker ved Daysy, er, at jeg for første gang i mit liv føler, at jeg selv er i kontrol over min krop og min cyklus. Jeg har ikke længere bare overlagt min cyklus og det tilhørende ansvar til nogle ubekendte piller eller spiraler. Jeg forstår endelig, hvordan min cyklus fungerer, og hvordan de forskellige stadier i cyklussen påvirker min krop. Ligeledes når den i en periode er uregelmæssig, så tager jeg ansvar og kigger på egne handlinger; er jeg stresset, har min hverdag ændret sig, spiser jeg ordenligt, osv.” Anna A.

Bestil Daysy her

Har du spørgsmål til Daysy? Ring eller skriv meget gerne til os 🙂