Bevar din ægløsning med Daysy

7 gode grunde til at bruge Daysy

Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Hver dag taler vi med et utal af kvinder, der ønsker en løsning på naturlig familieplanlægning - af alle mulige gode, spændende, fantastiske og selvkærlige grunde. En løsning, der bevarer deres ægløsning, da den er enormt afgørende for deres humør, sexlyst, energi, velvære osv.

Daysy er en god, sikker og pålidelig løsning, der ikke styrer dit cyklus og fertilitet kunstigt. Se her hvorfor.

Læs 7 gode grunde til at bruge Daysy Cyklus Computer herunder.

Naturlig familieplanlægning med Daysy cyklus computer

Skærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Verden over er utrolig mange kvinder bekymrede over alle de hormoner, som deres krop er udsat for, når de ønsker at beskytte sig mod graviditet.

Flere og flere kvinder er opmærksomme muligheden for naturlig familieplanlægning, som jo er 100% fri for bivirkninger - og som bevarer deres ægløsning.

Daysy Cyklus Computer, der hjælper dig til naturlig familieplanlægning - endda med samme sikkerhed som p-piller, nemlig over 99%.

Daysy bevarer din ægløsning og fortæller dig præcist, hvornår du har den. Det gør hun via et meget nøjagtigt termometer og en algoritme/intelligens baseret på 5 mio. målinger og 30 års research.

Der er mange fordele for dig - og for naturen - ved at undgå hormoner.

Her får du 7 fordele ved Daysy Cyklus Computer:

1) Naturlig familieplanlægning
Daysy er 100% naturlig og har ingen negative bivirkninger - kun positive, fristes vi til at sige...

2) Høj sikkerhed
Daysy har en sikkerhed på over 99%.

3) Bevarer ægløsning - og det er vigtigere end de fleste tror
Vidste du, at man ikke har ægløsning, når man bruger hormonbaseret prævention?

De færreste tænker over, at når man tilfører hormonerne østrogen og progesteron, som fx ved p-piller, bliver modningen af ægget og selve ægløsningen forhindret. Det skyldes, at de kunstige hormoner hæmmer kroppens egne kønshormoners stimulerende virkning på æggestokkene og deres naturlige hormonproduktion.

Østrogen (ethylenestradiol): Hæmmer det overordnede kønshormon, der medvirker til modning af ægget. Resultat: Ingen ægmodning.

Progesteron (gestagen): Gestagen hæmmer det overordnede kønshormon, der fører til ægløsning. Resultatet: Ingen ægløsning.

4) Undgå et fremmedlegeme i din krop
For det er jo det, en spiral er. Det har ofte flere bivirkninger, end vi tænker over. Bl.a. at kroppen kan reagere med at producere leukocytter, fordi den tror, der er en inflammation i kroppen, som skal bekæmpes.

5) Hormoner fra p-piller forurener vores vand!
Det er super alvorligt. Og de færreste ved det. Nemlig at urin fra kvinder på p-piller forurener vores vand (også drikkevandet) med østrogen og ethinylestradiol (kunstigt østrogen-lignende hormon) og gestagen (kunstigt progesteron-lignende hormon). Med Daysy undgår du at bidrage til den utrolig negative effekt på naturen - og på kommende generationer...

6) Kvinde kend din krop
En cyklus computer støtter dig i at lære din cyklus og dens signaler at kende, når kroppen ikke er påvirket af kunstige hormoner. Det er en fantastisk rejse i at lære sig selv bedre at kende og mærke alle processerne i kroppen på en helt ny måde. Og faktisk fortæller din cyklus og din menstruation en masse om dit helbred. Det er meget spændende 🙂

7) Daysy - også hvis du gerne vil være gravid
Og så kan Daysy jo også bruges til det modsatte. Nemlig til at blive gravid med, fordi hun viser dig, præcis hvor din ægløsning ligger. Og så kan Daysy jo bruges til at undgå graviditet - bagefter.

Daysy er en gennemtestet cyklus computer med 5 mio. cyklus-målinger og 30 års research i ryggen - og en sikkerhed på over 99% præcis ligesom p-piller og spiral – bare uden alle bivirkningerne.

Sådan virker Daysy
Daysy måler din temperatur og viser dig - via grønt og rødt lys - hvornår der er behov for anden prævention, fx. kondom eller pessar.

Men hvordan kan hun have SÅ høj sikkerhed, tænker du måske?

Det kan hun, fordi Daysy har en intelligens, der er baseret på en algoritmesammenligner dit cyklus med målinger fra ca. 5 mio. cyklusser og 30 års research. Det er derfor Daysy har en sikkerhed på over 99%.

Daysy bliver anbefalet af Caroline Fibæk, gynækolog Stine Fürst og Hormonkuren.

Bestil Daysy Cyklus Computer her - og husk du får fri fragt og rabat, hvis du er medlem af vores Fordelsklub.   

Green Goddess anbefaler

  • Hydrophil shampoobar lavendel Hydrophil sæbebar - lavendel 49.00 Kr. 29.00 Kr.
  • Food Prepping videokursus - Gør det nemmere at leve sundt Food Prepping videokursus - Gør det nemmere at leve sundt 225.00 Kr.

    202.50 Kr. medlemspris - Bliv medlem

  • Nyd dig sund 199.00 Kr.

    179.10 Kr. medlemspris - Bliv medlem