Det gør rosakvarts ansigtsrullen for din hud

Rosakvarts Ansigtesrulle fra Holistisk Hudterapeut Uddannelsen

Populære Face RollersSkærmbillede 2015-09-28 kl. 14.02.08

Face Rollers er polulære. Rosakvarts rullen hjælper med afslappe musklerne og sætter gang i blodcirkulationen i huden, så du får mere glød. Og den afhjælper væskeophobninger – både omkring øjenen og i resten af ansigtet.

Glød, ro og løft til huden med Rosakvarts Ansigtsrulle 

Af Tanja Eskildsen, Holistisk Hudpleje Uddannelsen

Rosakvarts ansigtsrullen hjælper med afslappe musklerne og sætter gang i blodcirkulationen i huden, så du får mere glød. Vidste du fx. at det er via blodet huden tilføres kollagen og elastin (som opstrammer hud og bindevæv)?

Rosakvarts rullen giver smuk glød, ro og løft til huden, når du bruger den regelmæssigt. Og den afhjælper væskeophobninger - både omkring øjenen og i resten af ansigtet.

Det gør rosakvarts rullen for din hud:
Brug face rolleren om morgenen eller om aftenen. Den er ideel at bruge i forbindelse med at du smører creme på huden, så trænger cremen nemlig bedre ind og virkningen øges. Det er så vidundeligt at afslutte din ansigtspleje rutiner med at massere ansigtet og huden med rullen.

Brug den lille ende af rullen til bekymringsrynken mellem brynene, når du sidder og koncentrerer dig foran komputeren eller om morgenen rundt om øjnene for at fjerne væske og poser.

Du kan også lægge den på natbordet, så du kan rulle ansigtsmusklerne et par minutter inden du skal sove. Det er en effektiv løsning til dig, der døjer med kæbespændinger eller skærer tænder om natten.

Hvorfor rosakvarts istedet for jade?
Rosakvarts Ansigtsrullen fra Holistisk Hudterapeut Uddannelsen er lavet i rosakvartskrystal, da den er hårdere i struktur og holder sig kold længere. Den tungere kvalitet gør også, at du kan arbejde dybere i huden uden at skulle trykke så hårdt.

Rosakvarts dyrere end den billigere jadesten, men til gengæld er den ægte og vi er ret vilde med de energetiske kvaliteter i rosakvartsen. 

Rosakvarts er kendt som selvkærlighedstenen, og hvem har ikke brug for lidt mere af det?  Rosakvarts passer særlig godt til den sensitive hud med tendens til rødme, til den tørre hud med fine linjer og til den modne hud med rynker.

Rosakvarts Ansigtsrullen forhandles i Green Goddess Shop  

Drain + Detox massage med rosakvarts rullen 
Denne vejledning incl. billede følger med i æsken med rosakvarts rullen. Du kan også downloade den incl.  billede her  

Drain + Detox massage med rosakvarts rullen. Holistisk Hudpleje Uddannelsen

Sådan gør du 
Start med at åbne op for lymfepunktet lige under kravebenet ved at rulle rullen frem og tilbage på punket. Gør dette i begge sider.

Lav 5-10 blide strøg med den store krystal fra punket mellem øjenbrynene op mod panden og gerne helt op over toppen af hovedet. Det virker enormt afstressende. Luk øjnene og træk vejret dybt. Det er med åndedrættet vi slipper spændinger inkl dem der har sat sig fast som rynker og linjer.

Med den store krystal ruller du fra midtpunket i panden og ned langs hårgrænsen ud mod toppen af øret 3-10 gange med blide strøg.

Fortsæt på samme måde i næste bane af panden og fortsæt på denne måde indtil du når øjenbrynet.

Slut denne side af panden af med at dræne til lymfen ved at rulle den store krystal fra toppen af øret ned langs siden øret og ned langs halsen til kravebenspunket 3-5 gange. Der sidder lymfepunkter i baner foran øret og bagved øret så du kan også rulle bag ved øret. Gør det der føles bedst for dig.

Brug den lille krystal til at rulle fra næseryggen mod næsespidsen 5-10 gange.

Brug den lille krystal til at lave blid lymfedrænage rundt om øjet ved at følge pilenes retning på billedet. Lav 3-10 gentagelser og slut af med at rulle fra midten af næsen over toppen af kindbenet ud mod midten af øret 3 gange og lav samme lymfedrænage som før fra øret ned langs halsen mod kravebenspunket.

Med den store krystal ruller du fra midten af næsen over toppen af kindbenet ud mod øret 3-10 gange. Fortsæt på samme måde i næste kindbane dvs. fra næsefløjen ud mod øret 3-10 gange, så fra mundvigen ud og op mod øret og til sidst fra midten af hagen ud og op mod øret. Slut af med samme lymfedrænage som før fra bunden af øret ned langs halsen mod kravepunket 3-5 gange.

Gentag hele processen i den modsatte side af ansigtet og nyd et afspændt ansigt med mere glød og mindre væskeophobning.

Tone + Lift massage med rosakvarts rullen 

Tone + Lift massage med rosakvarts rullen. Holistisk Hudpleje Uddannelsen

Denne massage er ret fri, den eneste regel er at du ruller opad for at modvirke tyngdekraften på de store flader af ansigtet, altså der hvor du ser de opadgående pile.

De små pile der viser "op og ned" betyder at du kan bruge den lille krystal til at rulle op og ned samt på tværs af de steder hvor du har rynker og spændinger. Slut altid af med at rulle op af et par gange.

Massagen her er let at lave og meget intuitiv. Dvs du giver ekstra fokus de steder du mærker spændinger. Husk at trække vejret og nyd massagen <3

Denne massage kaldes for Screen Detox da den modvirker den der trælse tech neck (flerdobbeltlagshagen) vi får af at stirre ned på telefonen hele tiden. Laver du denne massage regelmæssigt kan det være at du ikke bliver så forskrækket næste gang du ved et uheld kommer til at tage en selfie i stedet for billedet af din smoothie bowl.

Bemærk:
Laver du begge massager, så start med Tone og slut altid af med Lymfe. Du kan fint lave en kortere version - blot altid slutte af med lymfedrænage.
Bruger du også gua sha, så brug den første og ansigtsrullen bagefter.

Goddess Tip: den er ekstra skøn at bruge efter en tur i køleskabet

Rosakvarts Ansigtsrullen forhandles i Green Goddess Shop 

Green Goddess anbefaler

  • Grøntsagsglæde ved Emma Martiny Grøntsagsglæde 349.95 Kr.

    314.96 Kr. medlemspris - Bliv medlem

  • Beehugs 3-pak tyrkise BeeHugs 3-pak runde 110.00 Kr.

    99.00 Kr. medlemspris - Bliv medlem

  • Charwhite - naturligt hvide tænder Charwhite: Hvidere tænder - helt naturligt 249.00 Kr.

    224.10 Kr. medlemspris - Bliv medlem