Tilbud

Yoga Bra – beautiful black

395.00 Kr. 299.00 Kr.

Ryd

Skøn yogatop med krydsende stropper på ryggen

Yoga-bh i bambus uden syninger. BH’en har en smuk ryg med enkle smukke stropper, som krydser hinanden, feminine detaljer på brystet og et bånd under brystet for ekstra komfort. Denne bh er en absolut favorit – også uden for yogasalen.

Yogatoppen er lavet i bambus, som indeholder et naturligt stof, der giver en rigtig god antibakteriel effekt. Pga bambussens runde og glatte fibre er materialet meget blød og lækker. Vær opmærksom på at bambus er et naturmateriale og derfor ikke så slidstærkt som kunstmateriale. Det skal behandles nænsomt ved påklædning og vask (max 40 gr. og må ikke tørretumbles). Bambus også er et meget miljøvenligt valg, da den vokser mange meter hver dag – uden gødning. Bambussen selvsår sig også, så den er nem at dyrke økologisk uden brug af pesticider. Og så er bambus 100% biologisk nedbrydelig 

Toppen er normal i størrelsen.
Materialet er stretchy og varen kan byttes, hvis ikke størrelsen passer.
Materiale: 82% Bambus viscose, 13% Polyamid, 5% Elastan.

OBS! Mangler din størrelse, så send os en mail på hej@greengoddess.dk

Læs mere

Run & Relax er udviklet af Vibeke Klemetsen, der er en anerkendt norsk yogainstruktør. Vibeke har arbejdet med yoga i mere end 20 år og har speciale i Ashtanga og yoga for gravide. Hun er en smuk og charmerende ildsjæl, der (heldigvis) har kastet sin kærlighed på at lave lækkert yogatøj i meget høj kvalitet. Hendes designs er flotte og har en rigtig god pasform, der passer til alle hvad enten man er hardcore yogaudøver eller nybegynder.

vibeke_nyt