Moonchild Seamless Zen Top – Brittney

420.00 Kr.

Medlemspris 378.00 Kr.

Bliv fordelsmedlem her

  • Spar 10%
  • Fri fragt over 500 kr.

Ryd

Fin feminin top med smalle stropper  

Zen toppen har et smukt design med stropper på ryggen og er lavet i et svedtransporterende materiale.

Zen toppen fra Moonchild har let støtte og er uden indbygget bh. På trods af de fine stropper, synes vi dog, at Zen toppen har ret godt hold på barmen 😉

Toppen har god pasform og er lavet i et svedtransporterende materiale. Den bliver hurtigt din nye favorit toppe og er perfekt til yoga, pilates og træning – herunder også løb.

Vi synes, det er så sejt, at yogatøjet er danskdesignet, nemlig i Smilets By, Aarhus af en skøn designer og yogaentusiast, nemlig Louise Wang. Designed by women – for women.

Vi er begejstrede for at Moonchilds lækkerier er produceret i Portugal – på en fabrik, som de danske ildsjæle jævnligt besøger og ved selvsyn kan se forholdene og hvordan tøjet bliver produceret.

Yogatøjet er STEP (”Sustainable Textile Production”) by OEKO-TEX® Certificeret level 3 (højeste niveau), hvilket opnåes ved vurdering af miljøvenlige produktionsteknologier, fair arbejdsmiljø og sikkerhed på arbejdspladserne.

OBS! Små i størrelserne: Zen top er små i størrelserne. Så hvis du bruger fx small eller small/medium, skal du vælge denne top i str. M  Størrelsesguide: S (36), M (38) L (40).

Materialet er stretchy og varen kan byttes, hvis ikke størrelsen passer.
Fri returret på yogatøj. Kontakt os for gratis returnota.

Materiale: 92% Polyamid og 8% Elastan

Se andre farver og matchende styles her 

Læs mere