Moonchild Seamless Crop Top – Brittney

420.00 Kr.

Medlemspris 378.00 Kr.

Bliv fordelsmedlem her

  • Spar 10%
  • Fri fragt over 500 kr.

Ryd

LCrop top med høj hals udskæring og “racer back”  

Moonchild seamless crop top er en skøn top – både til at bruge alene og til at have en top udenover. Crop toppen går næsten ned til dine leggings, og stoffet som toppet er lavet i, kan strækkes så toppen bliver lang.

Toppen holder rigtig godt på barmen, har super god pasform og er lavet i et svedtransporterende materiale. Denne seamless top fra Moonchild bliver hurtigt din nye favorit toppe og den er perfekt til yoga, pilates og træning – herunder også løb.

Vi synes, det er så sejt, at yogatøjet er danskdesignet, nemlig i Smilets By, Aarhus af en skøn designer og yogaentusiast, nemlig Louise Wang. Designed by women – for women.

Vi er begejstrede for at Moonchilds lækkerier er produceret i Portugal – på en fabrik, som de danske ildsjæle jævnligt besøger og ved selvsyn kan se forholdene og hvordan tøjet bliver produceret.

Yogatøjet er STEP (”Sustainable Textile Production”) by OEKO-TEX® Certificeret level 3 (højeste niveau), hvilket opnåes ved vurdering af miljøvenlige produktionsteknologier, fair arbejdsmiljø og sikkerhed på arbejdspladserne.

OBS! Små i størrelserne: Crop top er små i størrelserne. Så hvis du bruger fx small eller small/medium, skal du vælge denne top i str. M  Størrelsesguide: S (36), M (38) L (40).

Materialet er stretchy og varen kan byttes, hvis ikke størrelsen passer.
Fri returret på yogatøj. Kontakt os for gratis returnota.

Materiale: 96% Polyamid og 4% Elastan

Se andre farver og matchende styles her 

Læs mere